een uitgebreid programma

Ook in 2018 was Horeca Expo het uitgelezen platform voor heel wat prestigieuze wedstrijden. We waren tijdens de 30ste editie getuige van een aantal spannende ontknopingen. We zetten de belangrijkste winnaars graag nog even op een rijtje:

  • Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux: Thibo Bomberna & commis Cédric Borgonjon / Hotelschool Spermalie
  • Viskok van het Jaar 2019: Michael Vanderhaeghe / Hostellerie St. Nicolas
  • Gelato Festival Challenge: Rob Proost
  • Copa Jerez: Michel Van Cauwelaert & sommelier François Van de Casteele / Le Pilori
  • Battle Jong Keukengeweld: Karel van Oyen / Vinto
  • Belgian Cup Tasters Championship: Jens Crabbé / MOK

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Het randprogramma van 2019 zal begin september online staan.