Een uitgebreid programma
Naast het ruime exposantenaanbod is er veel aandacht voor sterke content met tal van boeiende presentaties en prestigieuze wedstrijden zoals Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux, Eerste Kok van België door Club Prosper Montagné en de Viskok van het Jaar.
Het gedetailleerde programma staat vanaf begin oktober online.
- Sam Van Houcke: Nationale Selectie Bocuse d'Or 2021-2023
- Tristan Bauwens: Bocuse d'Or Commis Challenge 2021-2023
- Evelien Fiers - Snoeck & Jens Allonsius: Jong Talent Trophée Auguste Escoffier
- Piet Vande Casteele: Viskok van het Jaar 2022
- Julien Limbach: Gelato Challenge Professionals
- Brent Van Belle & Henri Vanbeselaere: Graham's Port wedstrijd
- Nathan Campbell, Lucas Maes, Victor Darthet, Eddie Terrier, Maura De Vos, Matthias Darshan, Noah D'haemer & Maily Pilloni: Junior National Culinary Team
coffee and tea experience zone
In deze belevingszone centraal in hal 2, kan u terecht voor demo's en tastings van specialisten op het vlak van koffie, thee en zoet.
seminaries en events
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events in het Flex Meeting Center en de Skylounge.
competition & demonstration kitchen
De Competition & Demonstration bevindt zich achteraan hal 8 en vormt het strijdtoneel voor tal van prestigieuze wedstrijden.
masterclasses
In Chef's Place - achteraan hal 8 - worden Masterclasses Chef en Masterclasses Wine & Spirits gegeven. Enkel op uitnodiging.