een uitgebreid programma

Ook in 2019 was Horeca Expo het uitgelezen platform voor heel wat prestigieuze wedstrijden. We waren tijdens de 31ste editie getuige van een aantal spannende ontknopingen. We zetten de belangrijkste winnaars graag nog even op een rijtje:

  • Nationale Selectie Bocuse d'Or: Lode De Roover / Fleur de Lin
  • Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux: Abel Demeestere & commis Laurence De Smet / National Culinary Team
  • Viskok van het Jaar 2020: Jan Audenaert / d'Oude Pastorie
  • Beste Grootkeukenkok van België: Axel De Winne
  • Bocuse d'Or Commis Challenge: Louis Wauters / Hotelschool Ter Duinen Koksijde

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Het randprogramma van 2019 komt weldra online.

Scroll naar top