Een uitgebreid programma
Naast het ruime exposantenaanbod is er veel aandacht voor sterke content.
De Competition Kitchen – achteraan hal 8 – is het toneel voor tal van belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. In de Flex seminarieruimte en de Skylounge is er tijdens deze topvierdaagse een uitgebreid aanbod aan seminaries en events. En in Chef’s Place bieden de Masterclasses dan weer de gelegenheid om van dichtbij de nieuwste trends en technieken van chefs en sommeliers te volgen.
Tijdens Horeca Expo 2022 werden onderstaande titels in de wacht gesleept:
- Piet Vande Casteele: Eerste Kok van België 2023
- Marie-Louise Desplenter: Eerste Commis van België 2023
- Baptiste Tieberghien: Viskok van het Jaar 2023
- Benjamin Bergs & Noah D'haemer: Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux
- Koen Philips: Beste Grootkeukenkok van België
- Alexandra Meire & Toma Vanwambeke: Graham's Port & Pairing Cup
- Elien Verhulst: Trophy Pierre Wynants
coffee and tea experience zone
In deze belevingszone centraal in hal 2, kan u terecht voor demo's en tastings van specialisten op het vlak van koffie, thee en zoet.
seminaries en events
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events in het Flex Meeting Center en de Skylounge.
competition kitchen
De Competition Kitchen bevindt zich achteraan hal 8 en vormt het strijdtoneel voor tal van prestigieuze wedstrijden.
masterclasses
In Chef's Place - achteraan hal 8 - worden Masterclasses Chef en Masterclasses Wine & Spirits gegeven. Enkel op uitnodiging.