Nationaal Foodservice Congres

Praktische informatie

FOODSERVICE RESTART!

De Belgische foodservicemarkt ontwaakt uit de donkerste nachtmerrie van de afgelopen decennia. Ondernemers en bedrijven hebben weer zin om er vol tegenaan te gaan. Maar, na het vechten, komt overleven… Hoe kijken we naar de horeca, catering en gemaksmarkt van de toekomst? Waar zitten de nieuwe groeikansen? En hoe kunnen ondernemers, grossiers en producenten hier slim op inspelen?

Het NATIONAAL FOODSERVICE CONGRES wil een voetlicht zijn. Samen met nationale en internationale beslissers en experts in foodservice kijkt Foodservice Alliance, het grootste kennisnetwerk in de Belgische wereld van eten, drinken en slapen buitenshuis, naar de actuele trends en ontwikkelingen in de sector. Het schetst een beeld van het krachtenveld waarbinnen weer succes wordt geboekt!

De 13e editie van dit topevent brengt een indrukwekkende line-up van experts, ondernemers en CEO’s van vooraanstaande bedrijven samen!

Organisatie: Foodservice Alliance
De toegangsprijs bedraagt 395 euro (excl. BTW en servicekosten). Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk Foodservice Alliance hebben recht op gratis tickets. Info en inschrijvingen via www.foodservicecongres.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top