Nationaal Foodservice Congres

Praktische informatie

Nationaal Foodservice Congres

De Foodservicemarkt van de Toekomst.
Insights & Inspiration

De Belgische foodservicemarkt is bezig aan een ongeziene comeback. Na de coronamiserie scheert de omzet in de horeca en het gemakskanaal hoge toppen. Het jaar 2022 lijkt af te stevenen op een record. Maar het is niet al goud wat blinkt. De sector blijft in woelig economisch water zitten. Extreme stijging van kosten en een structureel tekort aan personeel laten ondernemers kreunen.

Hoe kijken we naar de horeca, catering en gemaksmarkt van de toekomst? Waar zitten de nieuwe groeikansen voor de toekomst? En hoe kunnen ondernemers, grossiers en producenten hier slim op inspelen?

Het NATIONAAL FOODSERVICE CONGRES geeft antwoorden. Er wordt ingezoomd op actuele ontwikkelingen in de sector en er wordt een beeld geschetst van het krachtenveld waarin nieuwe winnaars worden gevormd!

De 14e editie van dit topevent brengt een indrukwekkende line-up van experts, ondernemers en CEO’s van vooraanstaande bedrijven samen!

Een greep uit de sprekers:

  • Geert Roete – Sayl
  • Bart Buysse – Fevia
  • Nehme Imad Darwiche – Heirloom
  • Annick Van Overstraeten – Le Pain Quotidien
  • Veronique Goossens – Belfius
  • Pieter Daems – O’Tacos

De presentatie is in handen van Lieven Van Gils.

~    dinsdag 22 november, 08u00 – 14u30
Flex XL
Organisatie: Foodservice Alliance
De toegangsprijs bedraagt 495 euro (excl. BTW en servicekosten). Bedrijven die lid zijn van het Kennisnetwerk Foodservice Alliance hebben recht op gratis tickets. Info en inschrijvingen via www.foodservicecongres.be.

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top