deelnemen chef’s place

Heeft u een product dat zich richt naar het topsegment van restaurants en wenst u deel te nemen aan Chef’s Place? 
Aarzel dan zeker niet om contact op te nemen met Gert Dhondt (Wine) of Ruth Blanchaert (Food & Decoration):
gert.dhondt@easyfairs.com
ruth.blanchaert@easyfairs.com

TARIEVEN

degustatietafel: € 2.500

Een degustatietafel omvat:
  • tapijt, een balie (2x1m) en een barkruk
  • belettering: uw bedrijfsnaam wordt vermeld op de balie
  • de ruimte wordt uitgelicht met spots aan lichtbruggen
  • gemeenschappelijke berging met rekken, stromend water en koud water en een afwastafel
  • schoonmaak van de algemene ruimte en de gemeenschappelijke berging
  • free Wifi
  • sfeervol ingerichte lounge waar u en uw klanten gebruik van kunnen maken
  • aparte exposanteningang
  • 2 exposantenbadges per module
  • onthaal en strikte toegangscontrole van de bezoekers door hostessen in functie van kwaliteitscontrole
  • beleving en inspiratie door Masterclasses
  • kwalitatief bezoekersbestand dat uitgenodigd wordt door de organisatie
Verzekeringen (verplicht),
ba & allrisk:
  • tot max. € 50.000: € 200
  • tot max. € 100.000: € 350
  • tot max. € 250.000: € 500
EasyGo Pakket
verplicht:
  • GoVisibility: € 700
  • GoLeads: € 1.000
  • GoPlus: € 1.400
  • GoPremium: € 5.000
Waste Fee
verplicht
  • € 50
Scroll naar top