Een niet te missen trefpunt

Horeca Expo is al 34 jaar de grootste totaalbeurs voor de Belgische horecasector en grootkeukens. Met een kwalitatief, innovatief en authentiek totaalaanbod staat de top binnen elk segment in de spots. Naast het ruime exposantenaanbod, biedt de beurs ook een uitgebreid randprogramma aan met workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s.

zondag 17 t.e.m. woensdag 20 november 2024. Alle dagen open van 10u tot 18u.

Food & Non-Food

Bent u op zoek naar de laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector, dan vindt u het gegarandeerd in de hallen 1 en 8.

Van kwaliteitsvolle ingrediënten, over kooktechnieken tot afgewerkte producten.
Als horecaondernemer kan u ook uw gading vinden in het ruime aanbod van non-food exposanten.

Coffee, Tea, Sweets & Breakfast

Hal 2 baadt in een zoete sfeer met het accent op koffie, thee, zoet, ijs, bakery en ontbijt.
Je ontdekt er zowel producten, apparatuur als accessoires. 

Snack & Fast Food

Horeca Expo is ook hét trefpunt voor de friturist, snackbar- en broodjeszaakuitbater!

Ze ontdekken er een ruim aanbod van leveranciers op het vlak van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën & vetten, apparatuur, verpakking, vetophaling, aankleding voor binnen én buiten, …

Kitchen Hardware

In de hallen 1 en 5 vindt u niet alleen (groot)keukens, maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen.

Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur. Zowel de “kleinere” chef cuisine als de grootkeukens kunnen hier terecht.

Cafe, bar & Nightlife

In hal 6 en achteraan hal 1 verzamelt het kruim van de Belgische brouwerijen zich. U krijgt er een overzicht van de verschillende bierstijlen dat ons land rijk is. Naast de bieren zelf, is er ook aandacht voor tapinstallaties en cafémeubilair.

Nightlife staat synoniem voor bruisend en trendy: cocktails, energy drinks en alcohol pops worden met trots aan u voorgesteld.
Hip meubilair, ledverlichting en special effects maken het plaatje compleet. In hal 6 vindt u ook geluidsinstallaties, diverse muzieksystemen en rookoplossingen.

Hotel & Hospitality

Hal 3 is volledig gericht op het segment Hotel & Hospitality.
Alle hotelaspecten komen aan bod, gaande van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer en wellness/fitnessruimte tot de lobby, de bar en het restaurant. En dit op het vlak van zowel meubilair, apparatuur, aankleding als accessoires.

Fast casual

Vers en authentiek dus!

Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter.
Maar niet enkel voeding… Het aanbod omvat ook een waaier aan healthy juices & drinks.

Chef's Place

In hal 8 vormt Chef’s Place een unieke belevingszone in een sfeervol kader waar een select aantal exposanten een topaanbod biedt van delicatessen, wijn, spirits, tableware en decoratie.

De Masterclasses bieden er de gelegenheid om van dichtbij de nieuwste trends en technieken van topchefs te volgen, met de nodige aandacht voor de harmonie tussen het gerecht en de bijhorende dranken.

Dit jaarlijkse netwerkmoment is enkel toegankelijk op uitnodiging.

Scroll naar top