Kapittel O’de Flander

Praktische informatie

De Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs organiseert op zondag 20 november zijn 30ste Kapittel. Op deze editie lauwert de Orde verschillende persoonlijkheden en horecazaken voor hun bijzondere verdiensten in het erkennen en promoten van O’de Flander, de Oost-Vlaamse graanjenever.

Deze 30ste editie vindt plaats met twee jaartjes vertraging omwille van corona.

Alle reeds eerder geïntroniseerde personen, alle deelnemers aan de cursus Jeneverkenner en de bevriende gastronomische confrerieën wonen dit kapittel bij. Een filmpje zal voorgesteld worden ter promotie van O’de Flander. Ook werden opnames bij alle leden-stokerijen gemaakt om voor elke producent een mooi promofilmpje aan te bieden. Dit gebeurt in plaats van de jaarlijkse Jenever-tasting. Er zal ook een gloednieuw receptenboekje aangeboden worden met 10 cocktails met O’de Flander jenever, makkelijk thuis the maken;

Na het officiële deel van het kapittel, wordt de receptie verzorgd door de Hotelschool Gent.

De Orde van de Oost-Vlaamse Meester Distillateurs vzw bundelt de krachten van elf Oost-Vlaamse graanjeneverstokerijen en zet zich sinds 1990 in voor de erkenning en de promotie van de Oost-Vlaamse graanjenever.

O’de Flander of de Oost-Vlaamse graanjenever is eind 2007 erkend als Europees streekproduct net zoals overigens de Geraardbergse Mattentaarten en de Gentse Azalea.

 

~    zondag 20 november, 15u00 – 18u00
Flex Meet, Flex 1 + Flex 2
Organisatie: O’de Flander
Met inschrijving via O’de Flander

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top