Vakbeurs voor de horeca,
grootkeukens & eetwinkels

Flanders Expo Gent
17 – 20 nov. 2024
10 – 18u

Vakbeurs voor de horeca,
grootkeukens & eetwinkels

Flanders Expo Gent
17 – 20 nov. 2024
10 – 18u

Totaalaanbod

Tijdens deze topvierdaagse voor de horeca en grootkeukensector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

Exposantenlijst

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om! De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Bekijk welke exposanten reeds ingeschreven zijn.

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s. 

Hotel &
   Hospitality

Dat “overnight stay” een groeiende markt is, bewijzen de cijfers van de meest recente Foodservice Alliance Jaarmonitor.

Hal 3 richtte zich tijdens Horeca Expo 2023 volledig op het segment HOTEL & HOSPITALITY
Alle hotelaspecten kwamen aan bod, gaande van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer en wellness/fitnessruimte tot de lobby, de bar en het restaurant. En dit op het vlak van zowel meubilair, apparatuur, aankleding als accessoires. 

Na de vele positieve reacties van zowel exposanten als bezoekers, wordt deze themahal in 2024 verder uitgebreid. 

Interesse in een standruimte? Neem dan contact op met Ruth Blanchaert, 0475 27 09 70.

Food & Non-food

De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector.

Coffee, Tea, Sweets & Breakfast

Het accent op koffie, thee, zoet, ijs, bakery en ontbijt. En dit op het vlak van zowel producten, apparatuur als accessoires.

Hotel & Hospitality

Alle hotelaspecten gaande van het slaap- en zitgedeelte, over de badkamer en wellness/fitnessruimte tot de lobby, de bar en het restauant.

Fast casual

Vers en authentiek! Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Het aanbod omvat niet enkel voeding, maar ook een waaier aan healthy juices & drinks.

Kitchen equipment

Niet enkel een breed scala aan (groot)keukens , maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen. Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur.

Cafe, bar & Nightlife

Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de club & nightlife scene.

Snacks & Fastfood

Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist! Een ruim aanbod van leveranciers op het vlak van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën & vetten, apparatuur, verpakking, vetophaling, aankleding voor binnen én buiten, …

Chef's Place

Een unieke belevingszone in een sfeervol kader waar een select aantal exposanten een topaanbod biedt van delicatessen, wijn, spirits, tableware en decoratie.

Aftermovie

We blikken vol trots terug op een succesvolle 34ste editie en bedanken graag de aanwezige exposanten die alles uit de kast hebben gehaald om zich op een attractieve en creatieve manier te presenteren.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met tal van prestigieuze wedstrijden en boeiende presentaties. We bundelden alle hoogtepunten in onze aftermovie. Geniet gerust na met deze compilatie!

Met dank aan onze partners

Een vierkantswortel valt zwaar op een lege maag

Een gezonde maaltijd is cruciaal om de dag door te komen.
Maar nog teveel kinderen zitten met honger in de klas. Meer dan u zou vermoeden.

Horeca Expo steunt het project Brood(doos)nodig en ook u kan het verschil maken! Met slechts 2 of 5 euro zorgen we samen voor gevulde brooddozen.

Food services meets food retail

Blurring concepts… het is een trend die al een tijdje gaande was, maar Covid heeft deze ontwikkelingen in de markt aanzienlijk versneld. 

Horeca Expo richt zich dan ook niet uitsluitend naar horeca en grootkeukens, maar boort met de eetwinkels een nieuwe doelgroep aan. Kwalitatieve food stores kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakking, inrichting, keukenapparatuur, ….

Eetalage
Scroll naar top