Vakbeurs voor horeca, grootkeukens & eetwinkels

20 – 24.11.22

Flanders Expo Gent

zo – wo: 10u30 – 18u
do: 10u30 – 17u

Totaalaanbod

Tijdens deze topvijfdaagse voor de horecasector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

Exposantenlijst

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om!
De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Bekijk gerust nog eens wie er in 2021 aanwezig was.

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s. Benieuwd wie er in 2021 de belangrijkste winnaars waren?

innovation

Horeca Expo new future

In de kijker!

Tijdens de voorbije editie van Horeca Expo besteedden we speciale aandacht aan technologie, digitale oplossingen, delivery, vending & take-away

Ook in 2022 zetten we verder in op deze zeer snel groeiende markt. We bieden niet enkel een mooi exposantenaanbod aan, maar er is ook ruimte voor workshops, lezingen en inspiratiesessies

Bent u geïnteresseerd om in deze zone als exposant deel te nemen? Neem dan contact met ons op via horecaexpo@easyfairs.com

Food services meets food retail

Blurring concepts… het is een trend die al een tijdje gaande was, maar Covid heeft deze ontwikkelingen in de markt aanzienlijk versneld. 

Horeca Expo richt zich dan ook niet uitsluitend naar horeca en grootkeukens, maar boort met de eetwinkels een nieuwe doelgroep aan. Kwalitatieve food stores kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakking, inrichting, keukenapparatuur, ….

Eetalage

blog

INSPIRATION

Food &
Non Food

De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector:
van kwaliteitsvolle ingrediënten, over kooktechnieken tot afgewerkte producten.

Coffee, Tea & Sweets

Het accent op koffie, thee en dessert met een totaalaanbod van koffiemerken, apparatuur, accessoires, ...

De Coffee & Tea Academy informeert en inspireert!

Interior & Design

Beleving in een horecazaak is cruciaal!

Om het plaatje van uw totaalconcept helemaal te laten kloppen, kan u in hal 3 terecht voor de allernieuwste snufjes en trends op het vlak van inrichting en aankleding.

Technology, delivery & vending

Tijdens deze editie besteden we speciale aandacht aan technologische en digitale oplossingen. Naast een mooi exposantenaanbod, creëren we een interactieve zone vol workshops, lezingen en inspiratiesessies.

Kitchen hardware

Hal 5 biedt niet alleen (groot)keukens aan, maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen. Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur. Zowel de “kleinere” chef cuisine als de grootkeukens kunnen hier terecht.

Café World & Nightlife

Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.

Snack & Fastfood

Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist!

Fresh & Authentic

Vers en authentiek dus! Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Maar niet enkel voeding… Het aanbod omvat ook een waaier aan healthy juices & drinks.

Aftermovie 2021

We blikken vol trots terug op een succesvolle 32ste editie en bedanken graag de aanwezige exposanten die alles uit de kast hebben gehaald om zich op een attractieve en creatieve manier te presenteren.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met tal van prestigieuze wedstrijden en boeiende presentaties.

We bundelden alle hoogtepunten in onze aftermovie. Geniet gerust na met deze compilatie!

Video afspelen

Met dank aan onze partners