vakbeurs voor de horeca, grootkeukens & eetwinkels

where passionate
professionals meet

20 – 24.11.22

flanders expo gent

Totaalaanbod

Tijdens deze topvijfdaagse voor de horeca en grootkeukensector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

Exposantenlijst

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om! De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Check alvast de bevestigde exposanten.

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s. 

Horeca Expo 2019 Coffee Tea Sweets

In de kijker!

Coffee & Tea Experience Zone

Een ware belevingszone centraal in hal 2, met de focus op zowel koffie, thee, chocolade als zoet. Maar met telkens 1 gemeenschappelijke deler: AUTHENTICITEIT.

We voorzien een stijlvolle opstelling voor 16 modules, met een centrale ruimte voor demo’s en tastings waarbij alle zintuigen aan bod kunnen komen. Bent u geïnteresseerd om in deze zone als exposant deel te nemen?
Neem dan contact op via ruth.blanchaert@easyfairs.com

Food services meets food retail

Blurring concepts… het is een trend die al een tijdje gaande was, maar Covid heeft deze ontwikkelingen in de markt aanzienlijk versneld. 

Horeca Expo richt zich dan ook niet uitsluitend naar horeca en grootkeukens, maar boort met de eetwinkels een nieuwe doelgroep aan. Kwalitatieve food stores kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakking, inrichting, keukenapparatuur, ….

Eetalage

Blog

Inspiration

Food & Beverages

De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector.

Coffee, Tea & Sweets

Het accent op koffie, thee en dessert met een totaalaanbod van koffiemerken, thee, zoet, apparatuur, accessoires, ...

Interior & Decoration

Om het plaatje van uw totaalconcept helemaal te laten kloppen, kan u op Horeca Expo terecht voor de allernieuwste snufjes en trends op het vlak van inrichting en aankleding.

Technology, Delivery & Vending

Haal het beste uit uw zaak dankzij de vele technologische en digitale oplossingen die er geboden worden.

Kitchen Equipment

Niet enkel een breed scala aan (groot)keukens , maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen. Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur.

Café World & Nightlife

Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.

Snack & Fastfood

Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist! Een ruim aanbod van leveranciers op het vlak van snacks, aardappelproducten, sauzen, oliën & vetten, apparatuur, verpakking, vetophaling, aankleding voor binnen én buiten, …

Fresh & Authentic

Vers en authentiek dus! Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Maar niet enkel voeding… Het aanbod omvat ook een waaier aan healthy juices & drinks.

Aftermovie

We blikken vol trots terug op een succesvolle 32ste editie en bedanken graag de aanwezige exposanten die alles uit de kast hebben gehaald om zich op een attractieve en creatieve manier te presenteren.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met tal van prestigieuze wedstrijden en boeiende presentaties.

We bundelden alle hoogtepunten in onze aftermovie. Geniet gerust na met deze compilatie!

Video afspelen

Met dank aan onze partners

Scroll naar top