Vakbeurs voor de horeca & grootkeukens

21 – 25.11.21

Flanders Expo Gent

zo – wo: 10u30 – 18u
do: 10u30 – 17u

Totaalaanbod

Tijdens deze topvijfdaagse voor de horecasector zijn maar liefst 8 hallen gevuld met ruim 3.000 merken. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

630 exposanten

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om!
Meer dan 600 exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met meer dan 70 workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s.

blog

INNOVATION
Horeca Expo new future

nieuw in 2021

In hal 4 hebben we deze editie speciale aandacht voor technologie, delivery, vending & take-away

Naast een mooi exposantenaanbod, creëren we een interactieve zone bomvol workshops, lezingen en inspiratiesessies

Bent u geïnteresseerd om in deze zone als exposant deel te nemen? Neem dan contact met ons op via horecaexpo@easyfairs.com

aftermovie 2019

De 31ste editie stond in het teken van Taste The Green Future, waarbij zowel de organisatie als de exposanten extra inzetten op duurzaamheid en ecologische oplossingen.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met meer dan 70 culinaire wedstrijden, workshops en seminaries.
De hoogtepunten werden in de aftermovie gebundeld.

Video afspelen

INSPIRATION

Food &
Non Food
HO.RE.CA

Hallen 1 & 8
De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector:
van kwaliteitsvolle ingrediënten, over kooktechnieken tot afgewerkte producten.

Coffee, Tea & Sweets

Hal 2
Het accent op koffie, thee en dessert met een totaalaanbod van koffiemerken, apparatuur, accessoires, ...

De Coffee & Tea Academy informeert en inspireert!

Hospitality, Equipment & Technology

Hal 3
Beleving in een hotel of horecazaak is cruciaal!

Ontdek alle snufjes en trends op het vlak van inrichting, aankleding, interactiviteit, audio & video.

Fast Casual, Technology, Delivery & Vending

Hal 4
De focus ligt op "new horeca" met speciale aandacht naar technology, vending & delivery.
Er wordt ook opnieuw een start-up zone gebouwd waar nieuwkomers hun beloftevolle aanbod voor het eerst op de markt introduceren.

Kitchen hardware

Hal 5
De nieuwste en meest innoverende keukenoplossingen voor zowel de chef de cuisine als de grootkeukens.

Café World & Nightlife

Hallen 1 & 6
Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.

Snack & Fastfood

Hal 7
Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist!

Chef's Place

Hal 8
op uitnodiging
Exclusieve ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers.
Topaanbod van delicatessen, wijn, spirits, tableware en decoratie.

Masterclasses for top chefs by top chefs.

met dank aan onze partners

Scroll naar top