Vakbeurs voor horeca, grootkeukens & eetwinkels

20 – 24.11.22

Flanders Expo Gent

zo – wo: 10u30 – 18u
do: 10u30 – 17u

Totaalaanbod

Tijdens deze topvijfdaagse voor de horecasector zijn zowel gevestigde als nieuwe merken vertegenwoordigd. Een kwalitatief en innovatief totaalaanbod zet de top binnen elk segment in de spots.

Exposantenlijst

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om!
De aanwezige exposanten geven een compleet overzicht van hun nieuwste producten, services en trends. Bereid uw bezoek nu al voor dankzij de actuele exposantenlijst.

Randprogramma

Naast het ruime exposantenaanbod, is er ook aandacht voor sterke content met een gevarieerd programma aan workshops, culinaire wedstrijden, seminaries en kookdemo’s. Noteer nu al de tijdstippen in uw agenda.

innovation

Horeca Expo new future

nieuw in 2021

Tijdens deze editie van Horeca Expo besteden we speciale aandacht aan technologie, digitale oplossingen, delivery, vending & take-away

Naast een mooi exposantenaanbod, creëren we een interactieve zone bomvol workshops, lezingen en inspiratiesessies

Bent u geïnteresseerd om in deze zone als exposant deel te nemen? Neem dan contact met ons op via horecaexpo@easyfairs.com

nieuw in 2021

Food Services meets Food Retail.

Blurring concepts… het is een trend die al een tijdje gaande was, maar Covid heeft deze ontwikkelingen in de markt aanzienlijk versneld. 

Horeca Expo richt zich dan ook niet uitsluitend naar horeca en grootkeukens, maar boort met de eetwinkels een nieuwe doelgroep aan. Kwalitatieve food stores kunnen op de beurs terecht voor verse producten, technologische oplossingen, verpakking, inrichting, keukenapparatuur, ….

Eetalage

blog

INSPIRATION

Food &
Non Food

De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector:
van kwaliteitsvolle ingrediënten, over kooktechnieken tot afgewerkte producten.

Coffee, Tea & Sweets

Het accent op koffie, thee en dessert met een totaalaanbod van koffiemerken, apparatuur, accessoires, ...

De Coffee & Tea Academy informeert en inspireert!

Interior & Design

Beleving in een horecazaak is cruciaal!

Om het plaatje van uw totaalconcept helemaal te laten kloppen, kan u in hal 3 terecht voor de allernieuwste snufjes en trends op het vlak van inrichting en aankleding.

Technology, delivery & vending

Tijdens deze editie besteden we speciale aandacht aan technologische en digitale oplossingen. Naast een mooi exposantenaanbod, creëren we een interactieve zone vol workshops, lezingen en inspiratiesessies.

Kitchen hardware

Hal 5 biedt niet alleen (groot)keukens aan, maar ook de nieuwste én meest innoverende keukenoplossingen. Van hightech fornuizen tot de nieuwste afwasapparatuur. Zowel de “kleinere” chef cuisine als de grootkeukens kunnen hier terecht.

Café World & Nightlife

Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.

Snack & Fastfood

Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist!

Fresh & Authentic

Vers en authentiek dus! Tal van lokale producten met een ambachtelijk karakter. Maar niet enkel voeding… Het aanbod omvat ook een waaier aan healthy juices & drinks.

aftermovie 2019

De 31ste editie stond in het teken van Taste The Green Future, waarbij zowel de organisatie als de exposanten extra inzetten op duurzaamheid en ecologische oplossingen.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met meer dan 70 culinaire wedstrijden, workshops en seminaries.
De hoogtepunten werden in de aftermovie gebundeld.

Video afspelen

Met dank aan onze partners

Scroll naar top