22 – 26.11.20  FLANDERS EXPO GENT

Nieuwe openingsuren

zo tem woe: 10u30 – 18u

do: 10u30 – 17u

Food &
Non Food

Hallen 1 & 8
De laatste trends en de nieuwste producten in de dranken- en voedingssector:
van kwaliteitsvolle ingrediënten, over kooktechnieken tot afgewerkte producten.

Coffee, Tea & Sweets

Hal 2
Het accent op koffie, thee en dessert met een totaalaanbod van koffiemerken, apparatuur, accessoires, ...

De Coffee & Tea Academy informeert en inspireert!

Hospitality, Interior & Technology

Hal 3
Beleving in een hotel of horecazaak is cruciaal!

Ontdek alle snufjes en trends op het vlak van inrichting, aankleding, interactiviteit, audio & video.

Fresh & Authentic

Hal 4
De focus ligt op ambachtelijke en verse producten met een authentiek karakter.

U vindt er ook de start-up zone met nieuwkomers op de markt.

Kitchen hardware

Hal 5
De nieuwste en meest innoverende keukenoplossingen voor zowel de chef de cuisine als de grootkeukens.

Café World & Nightlife

Hallen 1 & 6
Het kruim van de Belgische brouwerijen, aangevuld met een trendy en bruisend aanbod voor de nightlife scene.

Snack & Fastfood

Hal 7
Hét trefpunt voor de snackbaruitbater of friturist!

Chef's Place

Hal 8
op uitnodiging
Exclusieve ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers.
Topaanbod van delicatessen, wijn, spirits, tableware en decoratie.

Masterclasses for top chefs by top chefs.
Innovation
Horeca Expo overview
exposanten
bezoekers
merken
beursoppervlakte
inspiration

aftermovie 2019

De 31ste editie stond in het teken van Taste The Green Future, waarbij zowel de organisatie als de exposanten extra inzetten op duurzaamheid en ecologische oplossingen.

Naast het ruime exposantenaanbod, was er ook aandacht voor sterke content met meer dan 70 culinaire wedstrijden, workshops en seminaries.
De hoogtepunten werden in de aftermovie gebundeld.

Video afspelen

What exhibitors say?

met dank aan onze partners

MET DANK AAN ONZE PARTNERS

Scroll naar top