Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
16 Resultaten
food non food

Masterclass Arjan Speelman met Persian Caviar

Ontdek de ultieme verfijning op het gebied van gastronomie! Sluit je aan bij onze exclusieve Kaviaar Masterclass met O’Neal Jakaoemo van Persian Caviar, en Chef Arjan Speelman van Restaurant Ciel Bleu** (NL). Samen brengen ze een onvergetelijke culinaire ervaring tot leven die al je zintuigen zal prikkelen Verwacht je aan twee weergaloze gerechten, elk meesterlijk

Lees meer »
food non food

Masterclass Belgische wijnbouw anno 2023 met André Van der Elst

Het gaat goed met de Belgische wijnen en België krijgt meer en meer erkenning als ‘wijnland’. Er werd afgelopen jaar meer geproduceerd, op meer grond en door meer wijnbouwers.Het Belgisch wijnlandschap oogt beloftevol. In deze masterclass, voorbehouden voor “niet-wijnbouwers“, bekijken we het algemene landschap van de Belgische wijnen: de ontwikkeling, de erkenning en de klasseringen.

Lees meer »
food non food

Horeca Forma presents Ran van Ongevalle: advanced cocktails & streetfood

Topbartender Ran Van Ongevalle startte zijn cocktailcarrière bij The Pharmacy. Enkele jaren, een wereldreis en talrijke internationale wedstrijden later, heeft hij z’n eigen ‘Bar Ran’ in hartje Brugge. En daar stopt het niet. Z’n jongste professionele telg is cocktail-streetfoodzaak Más Brugge die hij samen met partner Janah Van Cleven uitbaat. Van dit concept laat hij je proeven tijdens deze masterclass. Ran

Lees meer »
food non food

Riedel wine glass experience

Een wijnbouwer zwoegt een jaar lang om zijn druiven in optimale conditie te krijgen en hiervan de meest edele nectar te maken. Als restauranteur kunnen we al dit werk in één vingerknip teniet doen of zelfs naar een hoger niveau tillen. Heb je ooit nagedacht over de rol van je glas bij het drinken van

Lees meer »
food non food

WineWise presents School of Port

School of Port is een educatief platform van de toonaangevende premium portproducent Symington Family Estates. Ze bieden essentiële kennis over port & Douro voor zowel wijnhandelaars als wijnliefhebbers. Doe mee op 22 november voor een interactieve sessie over de geschiedenis, productie en stijlen van port. Inschrijvingslink voor deelname: https://winewise.be/opleidingen/masterclasses-chefs-place-horeca-expo/

Lees meer »
food non food

WineWise presents Crus Bourgeois

De Crus Bourgeois vormen een grote familie van 250 kastelen, verenigd door de kwaliteit van de wijn en zeer uiteenlopende kenmerken. Herontdek de koninklijke druivenrassen van de Bordeaux-regio tijdens deze unieke smaakervaring. Geniet volledig van alle nuances in aroma’s en smaken van de beste wijnen uit de Médoc en proef de rijkdom van onze vakmanschap. Dit

Lees meer »
food non food

WineWise presents Californian Wine

Sybille Troubleyn DipWSETWineWise & Capstone California Educator Californië maakt al heel lang uitstekende wijnen. De afgelopen jaren heeft er een wijnrevolutie plaatsgevonden, met een heleboel nieuwe en opwindende producenten die breken met het ouderwetse sjabloon van grote, krachtige, alcoholische, puntenscorende Cabernet en Chardonnay. Ze richten hun aandacht op het maken van elegante wijnen met hun

Lees meer »
Scroll naar top