Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
food non food

Belgium Hospitality Club – keynote & debat

14u00 – Check-in14u15 – Welkomstwoord door Filip Helssen – voorzitter Belgium Hospitality Club14u30 – Keynote door Steven Rosseel – F&B/Retail strategy consultant bij SD Worx15u00 – Debat ‘War for Talent in Hospitality: vloek of zegen?’ Moderator: Steven Droogers, eigenaar Ataraxia Management Panelleden:Didier Boehlen – Eigenaar Hotel Rubens AntwerpenJoeri Beusen – Head of Development & Franchise

Lees meer »
Scroll naar top