
Verspillingsvrij met data en technologie – Orbisk
Bij Orbisk streven we ernaar om zoveel mogelijk positieve impact te maken. Wij dragen bij aan een duurzame wereld door een innovatieve technologische oplossing te
15 – 18 nov 2026 | Flanders Expo Gent
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Bij Orbisk streven we ernaar om zoveel mogelijk positieve impact te maken. Wij dragen bij aan een duurzame wereld door een innovatieve technologische oplossing te

Heel wat horecazaken worden geconfronteerd met gasten die een tafel reserveren maar uiteindelijk niet komen opdagen. Dit fenomeen met de naam “no show” is sinds

Zijn er in je bedrijf vaak meer dan 5 bijverdieners op hetzelfde moment aan de slag? Dan kan je gratis gebruik maken van de NOW

Elektronisch en contactloos betalen is niet langer de toekomst, maar het nieuwe normaal. Vanaf volgend jaar wordt het in België zelfs verplicht om minstens één

Het belang van de online etalage van je bedrijf wordt steeds groter. Ben jij nog helemaal mee? Heeft je website, webshop, social media en online

Groei is chaos. Hoe beter je er als horeca-ondernemer in slaagt om orde in de chaos te brengen, hoe efficiënter je kan schalen naar 2,


Een slimme applicatie om komaf te maken met dimona’s, contracten, uurroosters, afwijkingsregisters, prestaties… Gemaakt door en voor horeca. Wij ontzorgen je zodat je kan gaan

Elektronisch en contactloos betalen is niet langer de toekomst, maar het nieuwe normaal. Vanaf volgend jaar wordt het in België zelfs verplicht om minstens één

My Local Job En waar kan je als bedrijf vacatures plaatsen, niet alleen voor langdurige opdrachten, maar ook voor zeer korte tewerkstelling, en dit voor

RoomRaccoon zal laten zien hoe eenvoudig het is om de hele gastervaring te automatiseren. Spreker: Maarten van Gasteren

Klantdata, het zijn waarschijnlijk niet de gegevens waarmee je je als restaurateur het liefst bezighoudt. Toch is het een belangrijk onderdeel in de marketingmix en

Anno 2021 is data niet meer weg te slaan uit de horecasector. Corona heeft voor een waanzinnige versnelling & digitalisering gezorgd. Zaakvoerders werden échte horeca-ondernemers.

Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed

Je menukaart is een heel krachtige verkoopstool en kan je zonder veel moeite een pak meer omzet opbrengen. Alles begint bij het bepalen van je


Een samenvatting van onze digitale services die wij onze klanten bieden. Spreker: Véronique Van Horick

The restaurant industry is undergoing a revolution. Triggered by Covid, restaurants had to stay visible to their guests, and the only way to go was

Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed


In deze infosessie neemt Hanot vending u mee in de wereld van onbemande winkelpunten en lichten ze toe wat hun Food Zuply concept zo multi-inzetbaar

Goede communicatie is de sleutel tot waardevolle gastrelaties. Maar wat is goede communicatie? En hoe kan je die goede communicatie inzetten om je gastrelaties te

Uit onderzoek blijkt dat er veel beslissingen op buikgevoel genomen worden. Inzichten lijken soms weinig beschikbaar in onze sector. Carolien Plevier presenteert hier de oplossing

In de Dagstart delen we onze inzichten over e-commerce. In de aankomende jaargesprekken tussen fabrikanten en groothandels zal e-commerce een belangrijk onderwerp zijn. Groothandels realiseren