
Grootkeukenstudiedag
GROOTKEUKEN EN VENDING: EEN PERFECT KOPPEL? Al enkele jaren zijn automaten niet meer uit het straatbeeld weg te denken, maar ook in bedrijven en in
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.
GROOTKEUKEN EN VENDING: EEN PERFECT KOPPEL? Al enkele jaren zijn automaten niet meer uit het straatbeeld weg te denken, maar ook in bedrijven en in
Droom je ervan om op korte of lange termijn een eigen horecazaak te starten? Of heb je de stap reeds gezet, maar zit je nog
Deze nationale selectiewedstrijd Bocuse d’Or Commis Challenge wordt om de 2 jaar georganiseerd. Hier wordt de commis geselecteerd die de rechterhand wordt van de Belgische
Spreker: Jannes Deduytschaever
Wat is Esta Benelux De leden komen uit alle hoeken en windstreken van de wereld, uit zo’n 28 verschillende landen, daarmee is the European Speciality
In deze infosessie neemt Hanot vending u mee in de wereld van onbemande winkelpunten en lichten ze toe wat hun Food Zuply concept zo multi-inzetbaar
Goede communicatie is de sleutel tot waardevolle gastrelaties. Maar wat is goede communicatie? En hoe kan je die goede communicatie inzetten om je gastrelaties te
Uit onderzoek blijkt dat er veel beslissingen op buikgevoel genomen worden. Inzichten lijken soms weinig beschikbaar in onze sector. Carolien Plevier presenteert hier de oplossing
Welke student(e), 6de en 7de graad, van welke Belgische hotelschool zal de vakjury weten te overtuigen met zijn Champagnekennis en -passie ? Elke kandidaat wordt
© All rights - Made with ❤ by Easyfairs