Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
10 Resultaten
food non food
24 november, Seminars and Events

Grootkeukenstudiedag

GROOTKEUKEN EN VENDING: EEN PERFECT KOPPEL? Al enkele jaren zijn automaten niet meer uit het straatbeeld weg te denken, maar ook in bedrijven en in de zorg hebben ze hun plaats veroverd. Hoe de evolutie en de technologie is versneld in de voorbije jaren, alsook wat de voordelen zijn om deze service als een essentieel

Lees meer »
24 november, Seminars and Events

Horeca Academie: starten in de horeca

Droom je ervan om op korte of lange termijn een eigen horecazaak te starten? Of heb je de stap reeds gezet, maar zit je nog met een aantal vragen? Dan kunnen wij je helpen! Deze opleiding is niet louter gericht op theorie, maar legt ook het accent op praktische en haalbare tips. Zo krijg je

Lees meer »
24 november, Competition & Demonstration Kitchen

Bocuse d’Or Commis Challenge 2021-2023

Deze nationale selectiewedstrijd Bocuse d’Or Commis Challenge wordt om de 2 jaar georganiseerd. Hier wordt de commis geselecteerd die de rechterhand wordt van de Belgische kandidaat tijdens de Europese finale in 2022 en – bij selectie – tijdens de wereldfinale in Lyon (januari 2023). De 5 finalisten voor de nationale selectie zijn: Justien Debussche –

Lees meer »
food non food
24 november, Coffee and Tea Academy

De introductie van the European Speciality Tea Association Chapter Benelux – ESTA

Wat is Esta Benelux De leden komen uit alle hoeken en windstreken van de wereld, uit zo’n 28 verschillende landen, daarmee is the European Speciality Tea Association een echte wereldwijde organisatie! En vanuit de liefde en het enthousiasme en voor thee ontstond het idee om als allereerste het chapter op te richten voor België, Nederland

Lees meer »
food non food
24 november, Technology HUB

Food Zuply, zelfbediening in een digitale omgeving – Hanot Vending

In deze infosessie neemt Hanot vending u mee in de wereld van onbemande winkelpunten en lichten ze toe wat hun Food Zuply concept zo multi-inzetbaar maakt. Van bestellingen afhalen tot lokale aankopen in onbemande foodshops. Hun lockers en slimme automaten worden aangestuurd door innovatieve touchscreens en beheerd via hun Cloud platform. Kom ontdekken welke voordelen

Lees meer »
food non food
24 november, Technology HUB

365 dagen per jaar inzichten uit de markt. Kennis delen is succes vermenigvuldigen – GROUP7

Uit onderzoek blijkt dat er veel beslissingen op buikgevoel genomen worden. Inzichten lijken soms weinig beschikbaar in onze sector. Carolien Plevier presenteert hier de oplossing voor: De GROUP7 Professional Community. We delen kennis uit de markt met de markt. Zo maken we de hele keten succesvol: door kennisdeling. Niet alleen voor jou, maar voor iedereen,

Lees meer »
food non food
24 november, Competition & Demonstration Kitchen

Champagne Championship Belgium 2022: expect the unexpected!

Welke student(e), 6de en 7de graad, van welke Belgische hotelschool zal de vakjury weten te overtuigen met zijn Champagnekennis en -passie ? Elke kandidaat wordt beoordeeld op theorie, maar ook op haar of zijn creatief denken als het op leuke, onverwachte pairings aankomt. Ook de storytelling en het enthousiasme, kortom de stiel en stijl als

Lees meer »
Scroll naar top