
Nationaal Foodservice Congres
FOODSERVICE RESTART! De Belgische foodservicemarkt ontwaakt uit de donkerste nachtmerrie van de afgelopen decennia. Ondernemers en bedrijven hebben weer zin om er vol tegenaan te
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.
FOODSERVICE RESTART! De Belgische foodservicemarkt ontwaakt uit de donkerste nachtmerrie van de afgelopen decennia. Ondernemers en bedrijven hebben weer zin om er vol tegenaan te
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Elke financieel
Georganiseerd door de Vlaamse Vereniging van Grootkeukenkoks.
Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken
Chefkok Pieter-Jan Lint heeft een passie voor plantaardige voeding en duurzame gastronomie. Hij focust op waardevolle alternatieve producten voor vlees, vis, eieren en zuivel. Tijdens deze
My Local Job En waar kan je als bedrijf vacatures plaatsen, niet alleen voor langdurige opdrachten, maar ook voor zeer korte tewerkstelling, en dit voor
Georganiseerd door Van den Bulcke Spreker: Rik Balcaen
RoomRaccoon zal laten zien hoe eenvoudig het is om de hele gastervaring te automatiseren. Spreker: Maarten van Gasteren
What is the future of coffee? Hoe ziet je toekomstige cappuccino er uit? Hoe proeft het kopje filterkoffie van de toekomst? Welke zijn de nieuwste
Kaviaar is allesbehalve een homogeen product, elk van ‘s werelds 27 steursoorten brengt een heel verschillend ei voort. Ook verschillende productiemethoden zorgen voor diverse resultaten.
Georganiseerd door GIMBER Spreker: Dimitri Oosterlynck
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Elke financieel
Klantdata, het zijn waarschijnlijk niet de gegevens waarmee je je als restaurateur het liefst bezighoudt. Toch is het een belangrijk onderdeel in de marketingmix en
Kwaliteit & service en trends & impact: hoe deze efficiënt te implementeren en optimaliseren in uw zaak. Koffie, cacao, zuivel en zuivel alternatieven – impact
Organised by NorthSeaChefs. Gepassioneerd door de mooiste vissen uit onze eigen Noordzee probeert Jo steeds cratief aan de slag gaan en het beste uit de
Anno 2021 is data niet meer weg te slaan uit de horecasector. Corona heeft voor een waanzinnige versnelling & digitalisering gezorgd. Zaakvoerders werden échte horeca-ondernemers.
Het dessert is een belangrijke afsluiter van de maaltijd, waar vaak te weinig aandacht aan wordt gegeven. Met deze demo willen we u prikkelen om
Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed
De Foodservicemarkt van de Toekomst. Insights & Inspiration De Belgische foodservicemarkt is bezig aan een ongeziene comeback. Na de coronamiserie scheert de omzet in de
Naar goede gewoonte organiseert de Vereniging van Vlaamse Grootkeukenkoks opnieuw haar tweejaarlijkse wedstrijd tijdens Horeca Expo. Deze wedstrijd richt zich naar alle Belgische koks die
“Old Vines from down-under”: De rijke wijn- en wijnbouwgeschiedenis van Australië gaat terug tot het begin van de 19e eeuw, en het land heeft enkele
Wat bijhorende wijnen betreft, gaat WineWise op dinsdag down-under en zetten ze de Australische wijnen in de kijker. Er worden twee masterclasses aangeboden. Eén met
‘My name is port, Graham’s port.’ Voor de tweede editie van de Graham’s Port & Pairing Cup voor Belgische Hotelscholen varen we het kanaal over.
Aan de slag met de vis van het jaar: grijze garnaal ‘chawanmushi’ ~ Glenn Verhasselt | restaurant Sir Kwinten * | Gault&Millau 16,5/20 Glenn Verhasselt
Wat bijhorende wijnen betreft, gaat WineWise op dinsdag down-under en zetten ze de Australische wijnen in de kijker. Er worden twee masterclasses aangeboden. Eén met
© All rights - Made with ❤ by Easyfairs