Uw zaak van a tot z aankleden met CASA

Bij CASA, bewonderen ze de gedrevenheid, gastvrijheid en de passie waarmee je elke dag gasten verwelkomt. Maar ze weten ook dat een eigen zaak starten of runnen hard werk is en dat tijd kostbaar is. Daarom verzamelen ze alles wat je nodig hebt om jouw zaak aan te kleden op één plek.

Alles voor op tafel: servies, bestek & tafeltextiel

Laat je tafels schitteren met uniek en stijlvol servies van CASA. In hun collectie vind je zowel neutrale serviezen als echte blikvangers in porselein of steengoed. Wil je een luxueuze sfeer creëren op tafel? Kies dan voor een tafellaken, stoffen servetten en placemats. Hiermee laat u zonder twijfel een blijvende indruk na. En vergeet het bijpassend bestek niet! Zo is je tafel (bijna) helemaal compleet.

Alles om mee te klinken: glazen

Maak van je glazen de eyecatchers op tafel. Hou je van een klassiek wijnglas of mag het voor jou iets specialer zijn? Kies voor water-, wijn- en champagneglazen van dezelfde soort voor een samenhangende, rustgevende look op tafel.

Alles om gezelligheid te creëren: decoratie

Creëer een gezellige sfeer op en naast tafel met cosy decoratie zoals kaarsen, kandelaars, vazen, (droog)bloemen, wanddeco,… Met de tijdloze en seizoenscollecties van CASA wordt jouw zaak een trendy trekpleister.

Alles om te zitten: meubels voor binnen en buiten

Van kwaliteitsvolle eettafels, stoelen en loungestoelen voor binnen tot romantische bistrosets, teakhouten tuintafels en comfy loungesets voor op het terras. Bij CASA vind je alles wat je nodig hebt om je gasten binnen én buiten te laten genieten in stijl.

Alles bekijken? Ga langs op stand 4415 in hal 4

Kom hun collecties ontdekken tijdens Horeca Expo op stand 4415. Ze leren je graag kennen en vertellen je met plezier alles over hun B2B-assortiment.

You might also enjoy:

Scroll naar top