Maak kennis met de We’re Smart® Academy

Een filosofie aan de basis...

Alles begint met de “Think Vegetables! Denk Fruit” filosofie van inspirator Frank Fol, The Vegetables Chef®.

We’re Smart® World wil mensen en bedrijven (We’re) samenbrengen die op een gezonde, ecologische en duurzame manier bezig zijn, zowel in de voedingssector als daarbuiten. Het doel is om van elkaar te leren en elkaar te versterken met als enige objectief onze samenleving te laten evolueren naar slimmere (Smart) oplossingen voor ons lichaam, de natuur en de wereld (World).

We’re Smart® Talks

Elke maand organiseren ze één of meerdere webinars in de We’re Smart® Academy. Naast inspirerende verhalen, demonstraties van hun 5 Radish Chefs, maken ze via dit kanaal informatie en kennis beschikbaar over plantaardig koken (recepten, technieken, productkennis…), ecologie en duurzaamheid in de keuken/restaurant (voedselverspilling, circulaire economie, leiderschap…).

Frank Fol portret

Frank Fol, voorzitter van We’re Smart® World, gaf de aftrap met de eerste We’re Smart® Talks. Hij leidde ons rond door de wonderFOL wereld van We’re Smart®. Een smakelijk voorproefje en open uitnodiging om lid te worden van de community!

Heb je dit webinar gemist? Geen nood, je kan het herbekijken via https://bit.ly/2Tp1cm1.

Next up: Xavier Pellicer – the pleasure of ingestion and good digestion!

xavier-pellicer

Xavier Pellicer is de eerste “untouchable” chef-kok voor de We’re Smart® Green Guide.

In 2018 en 2019 werd hij door We’re Smart® Green Guide telkens uitgeroepen tot beste groenterestaurant ter wereld.

Zijn restaurantconcept is gevestigd in Barcelona en bestaat uit 2 delen. Aan de ene kant restaurant “Xavier Pellicer“, zijn healty keuken en aan de andere kant restaurant “El Menjador“. El Menjador is een aparte exclusieve, intieme ruimte waar Xavier Pellicer en zijn team hun meest persoonlijke gerechten presenteren.

Tijdens dit webinar zal hij het hebben over een heleboel interessante onderwerpen. Bijvoorbeeld: hoe hij zijn menu’s samenstelt of de manier waarop hij communiceert met zijn leveranciers. Ook zal hij zijn nieuwe boek ‘De Gezonde Keuken’ presenteren.

Noteer dus alvast in uw agenda:

Kalender

En uiteraard blijft het daar niet bij. We’re Smart® World plant in de komende maanden nog heel wat evenementen. Check hun kalender via https://bit.ly/3hYT6L3.

Wij verwelkomen hen alvast met veel plezier tijdens Horeca Expo 2021 met de lancering van de “We’re Smart® Future Awards”.

You might also enjoy:

Scroll naar top