Jong Keukengeweld op het menu

Jong Keukengeweld

Jongeren koken voor jongeren...

dat is Jong Keukengeweld, een initiatief van Toerisme Vlaanderen en Horeca Vlaanderen.

De vorige editie viel in het water door de coronacrisis, maar nu staan de Jong Keukengeweldchefs weer helemaal klaar om hun tafels te vullen met jonge, enthousiaste foodies.
27 Vlaamse topchefs, jonger dan 35 jaar, delen hun culinair vakmanschap én hun onstuimige liefde voor Vlaamse gastronomie en lokale producten … met jongeren van 18 tot en met 30 jaar.

Wanneer | Wie | Waar?

Van 1 oktober tot 7 november staat heel Vlaanderen in het teken van lekker eten! Van West-Vlaanderen tot Limburg kan je op ontdekkingsreis gaan en alle culinaire hotspots ontdekken. Jong Keukengeweld grijpt dit moment aan om de deuren open te stellen voor jongeren met een culinaire belevenis aan een voordelig tarief.

Voor 59 euro kunnen jongeren tot en met 30 jaar genieten van een driegangenmenu met aangepaste dranken van de hand van enkele van de grootste culinaire talenten van Vlaanderen. Speciaal voor Flanders Food Festival doen sommige van die chefs daar nog een extraatje bovenop door bijvoorbeeld het dessert aan tafel te dresseren, nog meer te focussen op lokale producten of aangepaste cocktails teserveren.

Jongeren die staan te popelen om te reserveren, zetten best vrijdag 17 september 2021, 8u ’s morgens in hun agenda. Vanaf dan kunnen ze via Formitable een van de zeer begeerde plaatsen boeken. En wie zeker wil zijn van een tafeltje, reserveert het best snel want ieder jaar is alles zeer snel uitverkocht!

Ontdek nu al de chefs bij wie je aan tafel kan schuiven:

https://www.visitflanders.com/nl/jong-keukengeweld/rebels.jsp

Scroll naar top