Horeca Expo Happy To Be Back

We are happy to be back!

2020 werd jammer genoeg een jaar zonder Horeca Expo, maar ondertussen zijn de voorbereidingen voor de 32ste editie volop aan de gang. 

Met reeds 18.000 m² aan ingenomen oppervlakte kijken zowel de organisatie als de ingeschreven exposanten vol vertrouwen uit naar november 2021.  

Focus op new horeca

Nieuwigheden ontdekken, daar gaat het om! Innnovatie en inspiratie blijven dan ook belangrijke kernwaarden binnen het geheel. 

Naast het bestaande exposantenaanbod gaat er dit jaar speciale aandacht naar technology, vending & delivery. Er wordt ook opnieuw een start-up zone gebouwd waar nieuwkomers hun beloftevolle aanbod voor het eerst op de markt introduceren. 

Programma

Een aantal partners bevestigde reeds hun activiteit(en) tijdens Horeca Expo. Zo verwelkomen we tijdens de beurs opnieuw Bocuse d’Or met hun selectie voor de Belgische kandidaat, het Nationaal Foodservice Congres van Foodservice Alliance, de wedstrijd Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux en Hotellotop.

Contact

Wie wenst deel te nemen aan dit trefpunt voor de horeca en grootkeukens, kan contact opnemen via horecaexpo@easyfairs.com

Op de hoogte blijven van de laatste nieuwtjes? Volg ons dan zeker via LinkedIn, Twitter, Facebook en binnenkort ook Instagram.

 

You might also enjoy:

Scroll naar top