Viva Extra Brut glass bottle cover

Viva Extra Brut ~ het allerbeste uit 2 werelden

Belgisch hybride aperitiefbier

Twee bevlogen zielen vinden elkaar in lockdown, Marc Kelgtermans en Jan Paesen. De een gepassioneerde bierbrouwer, de ander afficionado van bier en data.

Creativiteit zegeviert, grenzen zijn er om te verleggen. Brouwen, hors catégorie. Ze brengen het beste van bier en wijn samen, en creëren zo een geheel nieuwe smaakbeleving

Viva Brews founders

Heart of Beer - Soul of Wine Brewed to be together

Waar werelden samenkomen, ontstaat iets uniek. Viva Extra Brut, het beste van bier en wijn, overgoten met gedurfd Belgisch vakmanschap en gebrouwen met hart en ziel.

De brouwmeester vond zijn inspiratie bij de beste natuurwijnen, en verkende de fijnste druiven en atypische, innovatieve wijngisten. In Viva brengen ze het het hart van bier en de ziel van wijn samen. Hop en druiven, champagnegist en wilde wijngist.

3x gegist

Alle aroma’s komen volmondig tot hun recht in de minutieuze drievoudige gisting.

Eerst wordt het bleke gerstemout, Hallertau Blanc hop en champagnegist tot hun hoogtepunt gebracht. In de tweede halfgisting worden de aroma’s van zorgvuldig gekozen Chardonnay-druiven, wilde wijngist en wijnferment geopend. En op het uitgelezen moment: de masterblend. Het beste van bier en wijn ondergaan samen een derde en laatste gisting.

Het resultaat: Viva Extra Brut. Een verfrissend, verrassend en veelzijdig aperitief en een ideale compagnon bij tal van gerechten.

Viva @ Chef's Place

Viva Extra Brut zal tijdens Horeca Expo 2021 voorgesteld worden op Chef’s Place, de exclusieve zone voorbehouden voor topchefs en sommeliers. 

You might also enjoy:

Tea Experience Zone in hal 2

ESTA Benelux daagt jou uit in twee spannende wedstrijden tijdens Horeca Expo 2023: cupping wedstrijd op zondag 19.11 om 14u matcha latte art wedstrijd op woensdag 22.11 om 11u Ga

Lees meer »
Scroll naar top