Noordzeegroenten en Noordzeeschelpen met Japanse smaken by Lieven Lootens – ‘t Aards Paradijs

Praktische informatie

Organised by NorhtSeaChefs.

Lieven Lootens is chef van ’t Aards Paradijs in Merendree. De gasten worden er op hoog gastronomisch niveau verwend met de creatieve gerechten van Lieven. Groenten spelen daarin de hoofdrol, wat de chef drie jaar geleden de titel van ‘Groentenkok van het jaar’ opleverde.
Het ene moment voelt hij zich ambachtsman, het andere leermeester, nog wat later is hij dan creatief bezig. Als chef moet je alles zijn, maar persoonlijk vooral een ontwerper die nieuwe ideeën wil realiseren. Koken is volgens Lieven een combinatie van gevoel en wetenschap. Sommige chefs zullen zeggen dat ze louter op hun gevoel koken, maar dat gevoel is de som van alle ervaringen die zij opgebouwd hebben.

OESTERS & PARELS wakame hijiki matcha koji
SINT JACOBSVRUCHT rode ui – shiso – dulce
MESSCHELP komkommer – kombu – yuzu

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top