
Sherry Cocktails presented by Bartender Andres Claeys
Sherry leent zich ook goed om er cocktails van te maken. Bartender Andres Claeys (Tapabar – Antwerpen) maakt 3 cocktails, één met sherry stijl onder
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Sherry leent zich ook goed om er cocktails van te maken. Bartender Andres Claeys (Tapabar – Antwerpen) maakt 3 cocktails, één met sherry stijl onder

Wie vol overgave binnenstapt in de wereld van non-alcoholische arrangementen, zal zich voelen als Alice in Wonderland: overdonderd, verbaasd, verwonderd. Tenzij je naam Caroline Baerten

“Old Vines from down-under”: De rijke wijn- en wijnbouwgeschiedenis van Australië gaat terug tot het begin van de 19e eeuw, en het land heeft enkele

De Rhône-streek is een uitgelezen gebied om winterse lekkernijen te proeven en te ontdekken. In deze uitzonderlijke masterclass wordt er zowel gefocust op de sensoriële ervaring

Gerookte/gebrande hondshaai – gefermenteerde yacon – bierjus ~ Lien Vandeputte | restaurant Réliva Lien Vandeputte, lady chef en eigenaar van restaurant Réliva, kookt een persoonlijke

De Alto adige wijnen rijpen te midden van een spectaculair berglandschap. De wijnbouw strekt zich uit van de terrasvormige hellingen aan de voet van de

Wat bijhorende wijnen betreft, gaat WineWise op dinsdag down-under en zetten ze de Australische wijnen in de kijker. Er worden twee masterclasses aangeboden. Eén met

Aan de slag met de vis van het jaar: grijze garnaal ‘chawanmushi’ ~ Glenn Verhasselt | restaurant Sir Kwinten * | Gault&Millau 16,5/20 Glenn Verhasselt

Wat bijhorende wijnen betreft, gaat WineWise op dinsdag down-under en zetten ze de Australische wijnen in de kijker. Er worden twee masterclasses aangeboden. Eén met

WineWise voorziet tijdens deze Masterclass een pairing met Sherry. Jerez, of Sherry is al lang geen drankje voor de grootouders meer. Deze versterkte wijnstijl uit

Niet krap met de Noordzeekrab ~ Jo Grootaers | restaurant Altermezzo * | Gault&Millau 16,5/20 Tijdens deze Masterclass zal Jo een gerecht bereiden rond verse

WineWise presenteert bij deze Masterclass Oostenrijkse Ortswein, Gebiedtswein en een single vineyard. Daarnaast heb je de kans om zo”n 20-tal DAC klassiekers op een rij te

Tijdens de Masterclass van chef Alex Verhoeven leert u meer over de veelzijdigheid van verse noordzeekrab. Een gerecht op basis van de bouillon van de

Kaviaar is allesbehalve een homogeen product, elk van ‘s werelds 27 steursoorten brengt een heel verschillend ei voort. Ook verschillende productiemethoden zorgen voor diverse resultaten.

Restaurant Colette van Thijs Vervloet staat in de GaultMillau Gids genoteerd met 16/20 en heeft een Michelinster op zak. Tijdens deze Masterclass maakt hij een

Gastronomie met een Filipijnse knipoog by Glen Ramaekers – Humphrey

Organised by We’re Smart World.

Organised by NorhtSeaChefs. Lieven Lootens is chef van ’t Aards Paradijs in Merendree. De gasten worden er op hoog gastronomisch niveau verwend met de creatieve

Organised by NorthSeaChefs. Gepassioneerd door de mooiste vissen uit onze eigen Noordzee probeert Jo steeds cratief aan de slag gaan en het beste uit de

Chefkok Pieter-Jan Lint heeft een passie voor plantaardige voeding en duurzame gastronomie. Hij focust op waardevolle alternatieve producten voor vlees, vis, eieren en zuivel. Tijdens deze

Hoe koffie-en cacaodranken te brengen en combineren mits optimale bereiding en service in de hospitality industrie. Peter Hernou is World Latte Art Champion & Callebaut

Organised by NorthSeaChefs. NorthSeaChef Gilles Bogaert vertoeft tegenwoordig achter de grill van Bar Bask, de nieuwste en heetste plek van Gent. En deze Baskisch geïnspireerde

Zeewier en zeegroenten zijn lekker, gezond en goed voor de planeet. Steeds meer topchefs zetten ze in als smaakmakers en als vervanging voor zout, vis

Organised by NorthSeaChefs. Marktverse producten zijn de basis van elk gerecht. We houden ervan lokale producten een twist te geven met oosterse kruiden en smaken.

Nicolas Decloedt – Humus x Hortense (Gault&Millau 14,5/20) Het gaat hard voor Nicolas Decloedt. De Groentechef van het jaar kan nu ook zeggen dat het