Croqinos

Nieuw: Franchise Boulevard op Horeca Expo 2023.

Waar traditionele horecazaken rake klappen kregen tijdens de coronapandemie, heeft deze crisis de opmars van de franchisemarkt net in de hand gewerkt. Velen werden voorzichtiger om een eigen zaak te beginnen en kiezen daarom voor de veiligere optie van franchise om in de horeca te stappen.

Tijdens Horeca Expo krijgen franchisegevers een uitgelezen platform om met toekomstige franchisenemers in contact te komen.

Deelnemen als franchisegever?

De Franchise Boulevard is gesitueerd bij het binnenkomen van hal 8, waar je als exposant een all-in module kan reserveren. Je hoeft dus niet na te denken over standenbouw, meubilair of technische aansluitingen. Met een beperkte investering ontmoet je er meer dan 42.000 potentiële kandidaten!

Ben je geïnteresseerd om aanwezig te zijn of heb je vragen rond een eventuele deelname? Neem dan vrijblijvend contact op via horecaexpo@easyfairs.com

De stap nemen naar franchisenemer?

Zit je met vragen over hoe je nu exact van start gaat met franchise? Wat de rechten en plichten zijn? En wat met de voorwaarden en objectieven? De Belgische Franchise Federatie heeft een stand op Horeca Expo 2023 om alles toe te lichten.  

En dan is er natuurlijk nog de zoektocht naar een concept dat bij jou past. Zijn alvast van de partij: Balls & Glory, Domino’s Pizza, Croqino’s en Carrefour.

You might also enjoy:

Scroll naar top