Flanders Food Festival

Neem deel aan het Flanders Food Festival!

Tijd om terug te bijten!

Culinair Vlaanderen heeft er goesting in! Door Covid-19 bleef iedereen op zijn honger zitten, letterlijk en figuurlijk. Met Flanders Food Festival zet Toerisme Vlaanderen, i.s.m. Horeca Vlaanderen en VVSG, de culinaire sector opnieuw op de kaart.

Van 1 oktober tot 7 november 2021 vieren ze niet enkel de relance van de horeca. Ze zetten ook de geroemde Vlaamse gastvrijheid, de lokale gastronomie en onze fantastisch lekkere Vlaamse producten in de kijker.
Zowel restaurants, producenten als steden en gemeenten krijgen een uniek forum om hun lekkerste kant te tonen.

Zet jouw horecazaak in de kijker

Organiseer een uniek concept of een creatieve beleving en Flanders Food Festival zorgt voor de rest: een wervende campagne via tal van grote media en een plek op het online platform waarop alle initiatieven verzameld worden.

Een jury van topchefs selecteert enkele initiatieven in hun ‘keuze van de chef’. Culinaire journalisten van Njam, De Morgen en Het Laatste Nieuws zullen de meest opvallende initiatieven bezoeken, uitlichten en op die manier jouw zaak promoten.
Daarnaast verschijnt er begin oktober een culinaire bijlage in De Morgen met, naast een exclusieve lijst van de 50 meest duurzame restaurants, extra aandacht voor elk initiatief.

Elke culinaire beleving verschijnt nadien op flandersfoodfestival.be, dat gedurende de hele periode gepromoot zal worden naar het grote publiek via een doorgedreven campagne op social media en de vele persartikels. Zo ben je gegarandeerd van een mooie visibiliteit voor jouw deelname en jouw inspanningen.

Waarom nog wachten? Schrijf voor 27 augustus in via https://bit.ly/3y7OAhz.  

Geen toprestaurants zonder topproducten

Het Flanders Food Festival heeft ook aandacht voor onze fantastische voedingsproducenten en -innovaties.
Vlaanderen is immers rijk aan bedrijven en producenten die met passie en vakkennis producten van topkwaliteit op het bord weten te toveren.

Vlaanderen, VLAM, Vlaio en Fevia Vlaanderen presenteren daarom: OPEN PRODUCENTEN DAG 2021 op zaterdag 23 en zondag 24 oktober.

Deelnemen kan via https://bit.ly/3miG1yv

You might also enjoy:

Scroll naar top