Lafosse zet 2022 goed in met twee mooie referentieprojecten.

Lafosse Kitchen Technology – meer dan 30 jaar geleden de allereerste exposant van Horeca Expo – werd onlangs geselecteerd om de maatwerkkeuken van het nieuwe Blueness project van Sergio Herman in Antwerpen te leveren. Daarnaast staat de installateur van professionele keukenprojecten ook in voor het nieuwe verhaal van Willem Hiele in Oudenburg.

Het is geen toeval dat beide topchefs voor Lafosse kiezen. Het Gullegemse bedrijf onderscheidt zich niet alleen door het gebruik van kwaliteitsmaterialen, maar ook door een geïntegreerde aanpak. Er wordt samen met de chef een intensief traject afgelegd waarbij de keuken specifiek naar zijn noden en wensen gemodelleerd wordt. Lafosse staat daarnaast ook in voor de installatie, de oplevering en de dienst-na-verkoop. Eén aanspreekpunt dus voor het ganse traject.

No-nonsense

“Sergio Herman was meteen gecharmeerd door onze no-nonsense aanpak.”, aldus Karel Lafosse – zaakvoerder van Lafosse Kitchen Technology. “Tijdens een bedrijfsbezoek bij ons ter plaatse, werd dan ook snel duidelijk dat er naast een persoonlijk klik, ook een perfecte match was tussen onze twee bedrijven: de Sergio Herman Group en Lafosse Kitchen Technology.”

In beide referentieprojecten worden de creatieve plannen van de topchefs ondersteund door rasechte ondernemer-families. In het geval van Sergio Herman, is dat de familie Dheedene, die eerder al haar sporen verdiende in de fashion en zich nu toelegt op Horeca. Willem Hiele werkt dan weer samen met de Oostendse familie Vanmoerkerke, die na hun uitstap uit de toerisme sector, actief is immobiliën en Horeca en onder andere de Thermae Palace onder haar hoede heeft.

Beide projecten worden nog dit voorjaar uitgerold. Wij zijn alvast benieuwd naar het resultaat!

You might also enjoy:

Tea Experience Zone in hal 2

ESTA Benelux daagt jou uit in twee spannende wedstrijden tijdens Horeca Expo 2023: cupping wedstrijd op zondag 19.11 om 14u matcha latte art wedstrijd op woensdag 22.11 om 11u Ga

Lees meer »
Scroll naar top