Horeca Expo Eetalage

Food Services meets Food Retail op Horeca Expo

Blurring concepts… een trend die al een hele tijd gaande was, maar door Covid het voorbije jaar aanzienlijk is toegenomen.

Enerzijds heeft de Food Retail een belangrijk marktaandeel in de horecasector veroverd door het aanbieden van kant-en-klare maaltijden. Een service die erg gewaardeerd wordt door de consument die een one-stop-shop heeft voor zowel boodschappen als maaltijden.

Maar het werkt ook andersom… Klanten kunnen steeds meer in restaurants terecht voor het aankopen van brood, oliën, wijn, delicatessen, …

Food stores op Horeca Expo

Horeca Expo is al meer dan 30 jaar dé vakbeurs voor de horeca en grootkeukens, maar houdt de vinger aan de pols en richt zich nu ook tot de kwalitatieve eetwinkel.

Food stores vinden over de verschillende hallen verspreid een ruim aanbod aan verse producten, technologische oplossingen, verpakking, keukenapparatuur, meubilair, decoratie, …

Doordat nieuwe technologieën zich in sneltempo opvolgen, bieden exposanten uit hal 4 en hal 1 een scale aan digitale oplossingen aan.

Hoe maak je een digitale menukaart? Hoe zet je een loyalty programma op? Hoe beheer je alle klantengegevens? Hoe lanceer je een online bestelplatform? Hoe hou je het overzicht over voorraad en kosten? Centraal in hal 4 krijg je in de Technology HUB een antwoord op deze en al jouw andere vragen.

Interior Inspiration
by Bossuyt Horeca Interiors

Bossuyt Horeca Interiors is een specialist in het creëren van beleving.

Ze ontwikkelen inspirerende interieurontwerpen voor zowel traditionele horecazaken, food stores als concepten met vervagende grenzen en kruisbestuiving.  

Op zoek naar inspiratie voor de inrichting van uw restaurant of eetwinkel?
Ga zeker bij hen langs op stand 1009 vooraan hal 1.

Praktisch

21 t.e.m. 25 november 2021

Open van 10u30 tot 18u, behalve op donderdag.
Op donderdag open van 10u30 tot 17u.

Flanders Expo
Maaltekouter 1
B – 9051 Gent

www.horecaexpo.be

www.linkedin.com/showcase/horeca-expo
www.instagram.com/horecaexpo_gent
www.twitter.com/HorecaExpo
www.facebook.com/HorecaExpo

You might also enjoy:

Winaars 2023 - Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux
Wedstrijden & prijzen

Jong Talent Trophee Auguste Escoffier Benelux

Deze prestigieuze kookwedstrijd wordt georganiseerd door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, met als juryvoorzitter Peter Goossens, voorzitter Nederlandstalige leesjury Ferdy Debecker, voorzitter Franstalige leesjury Jean-Baptiste Thomaes, secretaris-generaal Piet

Lees meer »
Beurs update

Tea Experience Zone in hal 2

ESTA Benelux daagt jou uit in twee spannende wedstrijden tijdens Horeca Expo 2023: cupping wedstrijd op zondag 19.11 om 14u matcha latte art wedstrijd op woensdag 22.11 om 11u Ga

Lees meer »
Scroll naar top