Galana Beldessert Pagotini

Galana Beldessert Pagotini

Over ons

Galana NV werd In 1990 opgericht en legde zich oorspronkelijk toe op het importeren en exporteren van diepvriesvis en -zeevruchten van over de ganse wereld, onder de merken Seaboy en Deliboy. Vijf jaar later startte de productie van luxeroomijs en sorbets onder de naam Pagotini. Vandaag de dag kunnen onze klanten kiezen uit een wijd aanbod van vijftig verschillende smaken. In 2015 werd de derde pijler opgestart : een industriële bakkerijk die onder het merk Beldessert haar klanten over gans de wereld verleidt met originele moelleux in een brede waaier aan smaken en smeuïge muffins. Ze worden vers gebakken in onze bakkerij in Waregem en onmiddellijk diepgevroren om een optimale smaak en versheid te bewaren.
De creativiteit en expertise van onze chefs zorgt er echter voor dat we met de regelmaat van de klok nieuwe producten blijven ontwikkelen. Ons uitgebreid assortiment is ook verkrijgbaar onder private label. We helpen graag bij de uitwerking van eigen merkideeën en private labels, nieuwe recepturen en verpakkingen.
De bekende Mademoiselle Desserts Group, Europees leider in diepvriesgebak voor professionals, stuurt sinds begin juli de activiteiten van Galana aan. Dit zal ons aanbod aan voor onze klanten verder verruimen. De visafdeling gaat apart verder onder Galana Seafood.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top