NOUVEAU : fondant au coeur coulant speculoos
Galana Beldessert Pagotini

NIEUW : speculoosmoelleux

Newstalgia : Het speculooskoekje als inspiratiebron voor een verrassende moelleux

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Het is een trend van creatieve chefs om traditionele desserts opnieuw uit te vinden en er een persoonlijke, creatieve stempel op te drukken. Daarbij prikkelen ze niet enkel de smaakpapillen van de klant, maar ook andere zintuigen. Het gaat behalve de smaak immers om de volledige ervaring. Veel aandacht gaat dan ook uit naar texturen, kleuren en een originele presentatie. Er is sprake van ‘newstalgia’: aan de ene kant is de klant op zoek naar iets vertrouwds vanuit een soort heimwee naar vroeger. Anderzijds staat hij open voor een verrassing en iets nieuws. Het resultaat zijn klassiekers met een twist.
Een mooi voorbeeld is onze speculoos moelleux. Iedereen kent de klassieke chocolademoelleux. Een andere klassieker diende als inspiratiebron om er een twist aan te geven, namelijk het speculooskoekje. De speculoosmoelleux is de perfecte mix van de verfijnde, licht crunchy buitenkant van de cake en de romigheid van speculoospasta aan de binnenkant. De lopende kern geeft de moelleux die herkenbare speculoossmaak waar we allemaal van houden. Dat gevoel van nostalgie zorgt er ook voor dat eenvoudige, tijdloze desserts zoals cake, ijs en koekjes zeer populair blijven.
Onz nieuwe kant-en-klare diepvriesmoelleux bieden de foodprofessional een slimme manier om efficïent te werken. Voor het beste resultaat raden we aan om het product niet te ontdooien. Gewoon het cupje verwijderen en gedurende 12 minuten verwarmen in een traditionele oven (200°C). Nog de personal touch van de chef en het op en top Belgische dessertbordje is klaar.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top