17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

PAGOTINI LANCEERT NIEUW CONCEPT  ‘PARAD*ICE’
Galana Beldessert Pagotini

UNIEK CONCEPT : ‘PARAD*ICE’

geef cocktails en mocktails een unieke schwung

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

ONTDEK ONS NIEUW CONCEPT : PARAD*ICE

Parad’ice is ontwikkeld door ijs-en sorbetfabrikant Pagotini, is een uniek concept dat cocktails en mocktails een unieke twist geeft door sorbetijs toe te voegen. Ook bij het dessert kan het: ijs in de koffie. Pagotini werkte samen met Bacardi-Martini Belgium en met sommelier/bartender Hannes Desmedt, die ooit het mooie weer maakte bij toprestaurants Hertog Jan en Hof Van Cleve, een aantal recepten uit. Zo wordt het Parad’Ice concept ook ondersteund door echte topambassadeurs. De uitgewerkte recepten zijn stuk voor stuk smaakbommetjes die aperitief en dessert met minimale kost en inspanning een niveau hoger te tillen.
Pagotoni is een merk van het familiebedrijf Galana. Al 25 jaar wordt smeuïg roomijs en sorbets met enkel topingrediënten bereidt. Zo wordt echte vanille uit Madagascar in het vanille-ijs gebruikt. En écht fruit voor de sorbets. Vorig jaar zochten we mogelijkheden om sorbet terug meer aandacht te geven. Het idee van onze medewerker om sorbetijs toe te voegen aan cocktails bleek het ei van Columbus.
Het concept biedt mogelijkheden op vele vlakken. Om te beginnen is er het visuele aspect. Met een bol sorbet geef je een extra dimensie aan de coctail. Verder is er ook het smaakeffect. De bol sorbetijs geeft langzaam smaak af en zorgt voor extra en langdurige frisheid. Tenslotte is er het financieel aspect. De klant betaalt graag een paar euro meer voor een nieuwe beleving terwijl een bol sorbet scheppen niet echt een grote moeite is.
Ook voor de koffie zijn er zestal recepten uitgewerkt. Een bolletje ijs in de koffie geeft een unieke smaak. Ice-tea kent iedereen. Ice-coffee is vast en zeker een nieuwe trend aan het worden. Waarom dan niet wat variatie aanbieden ?
Het unieke Parad*Ice concept wordt uitgebreid voorgesteld op Horeca Expo. Zeker welkom op de stand 8510 om het allemaal te ontdekken.

www.galana.be – 056/774585

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top