NUTRISCORE A chocolade Moelleux Beldessert
Galana Beldessert Pagotini

NUTRISCORE A chocolade Moelleux Beldessert

Smullen zonder blozen

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Deze nieuwe chocolade MOELLEUX MET NUTRISCORE A van Beldessert is geselecteerd voor de INNOVATION AWARD in de categorie voeding. Dit is de derde nominatie in een half jaar tijd (na PLMA in Amsterdam en Sial in Parijs). We hebben er alle vertrouwen in dat we, naast het vertrouwen van onafhankelijke experten in binnen-en buitenland, ook onze klanten zullen kunnen bekoren met dit uitzonderlijke product.
Want deze chocolademoelleux met nutri score A heeft het allemaal, zonder in te boeten op smaak, op consistentie of smelteigenschappen. Vergeleken met een klassieke chocolade moelleux heeft deze nieuwe moelleux :
– 30% minder calorieën
– 35% minder vetten
– 96% minder suiker
en 7x meer vezels.
Het is een concept dat perfect past bij de hedendaagse eindgebruiker die op zoek is naar gezondere producten, zonder toe te geven op smaak of kwaliteit. Het is eigenlijk ook de enige moelleux op de markt met deze eigenschappen. Bovendien zijn onze diepvriesmoelleux gemaakt met Belgische kwaliteitschocolade en met enkel natuurlijke ingrediënten. Hij is gemakkelijk in gebruik (zonder ontdooien rechtstreeks in de microgolf om te bereiden), eenvoudig portioneerbaar én lukt altijd. Gedaan met foodwaste dus. Deze moelleux wordt voor de foodservice aangeboden voor de diepvries en is dus meer dan een jaar houdbaar.
Jezelf of je klanten verwennen met een lekker chocoladedessert mag, maar als dat gezonder kan, is dit mooi meegenomen. Smullen zonder blozen dus.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top