NOUVEAU : Fondant au coeur coulant au chocolat blanc
Mademoiselle Desserts

NIEUW : Witte chocolade moelleux

Een gebakje dat doet terugdenken aan onze kindertijd

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een witte chocolade lavacake is misschien minder bekend dan de klassieke pure chocolade lavacake, maar het is een echte lekkernij. Hier is de witte chocolade de échte ster van dit gebakje: een witte chocoladecake aan de buitenkant en een heerlijk smeuïge, lopende kern van gesmolten witte chocolade aan de binnenkant. De witte chocolade die we gebruiken is Belgische chocolade van hoge kwaliteit, waaraan we voorzichtig een heel klein beetje gecondenseerde melk toevoegen. Dit maakt de smaak van deze lavacake iets zoeter en brengt een vleugje vanille en karamelsmaak die ons doet terugdenken aan onze kindertijd.
Deze lavacake met witte chocolade is gemakkelijk te bereiden vanuit de diepvries en lukt altijd. Ontdooien is niet nodig. Het duurt slechts 35 seconden in een microgolfoven of 12 minuten in een conventionele oven om hem te bereiden en klaar. Voeg gewoon een paar frambozen toe, want frambozen staan erom bekend uitzonderlijk goed samen te gaan met witte chocolade. De zuurheid van de bessen vormt een contrast met de zoetheid van de witte chocolade. Puur genieten!

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top