Belgium Pizza League

Belgium Pizza League op Horeca Expo 2024

Il miglior pizzaiolo! Sei tu?

Na een eerste editie in Wallonië eerder dit jaar, komt het Kampioenschap pizzabakken in november naar Vlaanderen 🍕

Little Italy Forni daagt tijdens de volgende editie van Horeca Expo pizzakunstenaars uit om zich van hun creatiefste kant te laten zien in de Belgium Pizza League.

Met deze jaarlijkse wedstrijd streven ze ernaar het niveau en het imago van pizza in België op te krikken. Iedereen die actief is in de horeca of voedingsindustrie én minstens 16 jaar oud is kan strijden voor de titel in één van de 3 categorieën:

  • Klassieke pizza
  • Teglie Pizza
  • Pizza Napoletana Contemporanea

De pizza’s worden beoordeeld door een panel van ervaren juryleden. Het zijn absolute kenners van de kunst van het pizza maken:

Sergio Polinotti

Sergio Polinotti

Raffaele Di Stasio

Raffaele Di Stasio

Simone Chiappini

Simone Chiappini

Salvatore Farina

Salvatore Farina

Praktische info

De Belgium Pizza League vindt op maandag 18 & dinsdag 19 november plaats op de stand van Little Italy in hal 5 (stand 5350).

Inschrijven kan vanaf september via hun website www.belgiumpizzaleague.be.

Bereid je alvast voor om pizza’s te kneden, te gooien en te bakken tijdens Horeca Expo! Moge de beste pizza’s winnen!

over Little Italy

Little Italy Forni is al 10 jaar gespecialiseerd in de installatie van pizzaovens. Deze worden volledig met de hand gemaakt in Italië, waarbij ze de hoogste kwaliteit kunnen garanderen.
Dankzij hun ruim aanbod én de mogelijkheid om te personaliseren, kunnen ze aan ieders behoeften voldoen. Naast het installeren van ovens verzorgen ze ook de inrichting pizzeria’s.

info@littleitaly.be

www.littleitaly.be

You might also enjoy:

Tea Experience Zone in hal 2

ESTA Benelux daagt jou uit in twee spannende wedstrijden tijdens Horeca Expo 2023: cupping wedstrijd op zondag 19.11 om 14u matcha latte art wedstrijd op woensdag 22.11 om 11u Ga

Lees meer »
Scroll naar top