Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
33 Resultaten
food non food
21 november, Seminars and Events, Technology HUB

Dagstart Horeca Expo 2022

In de Dagstart delen we onze inzichten over e-commerce. In de aankomende jaargesprekken tussen fabrikanten en groothandels zal e-commerce een belangrijk onderwerp zijn. Groothandels realiseren

Lees meer »
food non food
21 november, Seminars and Events

Brussels Beer Challenge

De prijsuitreiking van de elfde editie van de Brussels Beer Challenge. De Brussels Beer Challenge, de eerste professionele bierwedstrijd in België, werd in 2012 door

Lees meer »
Viskok van het Jaar 2023
21 november, Competition & Demonstration Kitchen

Viskok van het Jaar 2023

Vlam gaat op zoek naar het lekkerste gerecht met de vis van het jaar – de grijze garnaal – gecombineerd met traditionele streekproducten. De winnaar

Lees meer »
Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux
21 november, Competition & Demonstration Kitchen

Jong Talent Trophée Auguste Escoffier Benelux

Deze prestigieuze kookwedstrijd wordt georganiseerd door de gastronomische vereniging “Les Disciples Escoffier Benelux”, met als juryvoorzitter Peter Goossens, voorzitter Nederlandstalige leesjury Ferdy Debecker, voorzitter Franstalige

Lees meer »
21 november

Gelato Challenge Professionals

Horeca Expo wordt het strijdtoneel voor de beste Belgische ijsmaker. Wegens succes organiseert Carpigiani Ambachtelijk Benelux ook dit jaar de Belgische Gelato wedstrijd voor professionals

Lees meer »
food non food
21 november, Seminars and Events

Brussels Beer Challenge

De prijsuitreiking van de tiende editie van de Brussels Beer Challenge. De Brussels Beer Challenge, de eerste professionele bierwedstrijd in België, werd in 2012 door

Lees meer »
food non food
21 november, Seminars and Events

Horeca Academie: allergenen in de horeca

Zoals je weet voert het FAVV elk jaar controles uit op de voedselveiligheid in de horecasector. Sinds januari 2018 heeft het FAVV de controles versterkt.

Lees meer »
food non food
21 november, Coffee and Tea Academy

Thee en zoet – Kaori

Thee en dessert voelt natuurlijk aan als een perfecte combo. Doe je dit met de juiste kennis van zaken, dan sublimeert thee ook de talrijke

Lees meer »