BocusedOr Winnaars 2019

Team Bocuse d’Or is klaar voor de nieuwe editie 2021-2023

Bocuse d’Or, vernoemd naar chef Paul Bocuse, is dé meest prestigieuze culinaire wedstrijd ter wereld, het zijn als het ware de Olympische Spelen op gastronomisch niveau.
Naast een kookwedstrijd is het ook een menselijk avontuur dat talentvolle chefs samenbrengt en verder begeleidt op hun weg naar het sterrendom.

De Nationale selectie voor de chef zal plaatvinden op zondag 21 november 2021 op Horeca Expo Gent.

De winnaar van deze selectiewedstrijd zal ons land vertegenwoordigen op de Europese finale Bocuse d’Or in juni 2022 en, bij selectie, op de wereldfinale in Lyon in januari 2023.

Het thema voor dit jaar

  • gerecht 1: hartig groentengerecht
  • gerecht 2: konijn in combinatie met seafood

Deelnemen?

Ben jij gemoviteerd, gedreven en wil je competeren op internationaal niveau? Surf dan snel naar bocusedor.be voor meer informatie.

You might also enjoy:

Beurs update

Tea Experience Zone in hal 2

ESTA Benelux daagt jou uit in twee spannende wedstrijden tijdens Horeca Expo 2023: cupping wedstrijd op zondag 19.11 om 14u matcha latte art wedstrijd op woensdag 22.11 om 11u Ga

Lees meer »
Hotel & Hospitality
Beurs update

Focus op Hotel & Hospitality in hal 3.

Dat “overnight stay” een groeiende markt is, bewijzen de cijfers van de meest recente Foodservice Alliance Jaarmonitor. De voorbije jaren vonden uitbaters van hotels en b&b’s al vlot de weg

Lees meer »
Scroll naar top