Grootkeukenstudiedag

Praktische informatie

Waar is de tijd dat iedereen at wat de pot schafte? Ver weg. Tegenwoordig bereiden we eten voor uiteenlopende doelgroepen en daar bovenop ook nog eens gepersonaliseerd. Voeding voor ouderen, aangepast aan dieet, kauw- en slikproblemen, allergieën enz. vraagt een heel andere benadering dan voeding voor personeel in kantoorgebouwen waar voorkeuren zoals veggie of vegan en concepten zoals poké bowl op het verlanglijstje kunnen staan.

Waar is de tijd van “de keukenbrigade”? Ver weg. Wat rest is vaak een “teampje”. Meer doen met minder mensen en beperkte middelen, dat is de boodschap. Convenience is een interessante pleister op de wonde, maar ook niet meer dan dat. De uitdaging blijft groot.

Waar zit de oplossing? Dichterbij dan je misschien denkt. Creativiteit en innovatie bieden mogelijkheden. Waar een wil is, is een weg.
Op de jaarlijkse grootkeukenstudiedag tijdens Horeca Expo bekijken we met enkele ervaringsdeskundigen naar mogelijke uitwegen voor de uitdagingen waar we voor staan. Kom kijken, luisteren en inspiratie opdoen op 22 november!

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top