Een uitgebreid randprogramma

 

Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.

coffee and tea academy

De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.

seminaries en events

Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.

competition & demonstration kitchen

Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.

masterclasses chef +
WINE & SPIRITS

Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Rangschikken  
24 Resultaten
food non food
21 november, Seminars and Events, Technology HUB

Dagstart Horeca Expo 2022

In de Dagstart delen we onze inzichten over e-commerce. In de aankomende jaargesprekken tussen fabrikanten en groothandels zal e-commerce een belangrijk onderwerp zijn. Groothandels realiseren meer dan 65% van de omzet via webshops. We geven je inzichten om samen aan de slag te gaan  De volgende onderwerpen komen aan de orde: Inzicht over online gedrag

Lees meer »
food non food
24 november, Technology HUB

365 dagen per jaar inzichten uit de markt. Kennis delen is succes vermenigvuldigen – GROUP7

Uit onderzoek blijkt dat er veel beslissingen op buikgevoel genomen worden. Inzichten lijken soms weinig beschikbaar in onze sector. Carolien Plevier presenteert hier de oplossing voor: De GROUP7 Professional Community. We delen kennis uit de markt met de markt. Zo maken we de hele keten succesvol: door kennisdeling. Niet alleen voor jou, maar voor iedereen,

Lees meer »
food non food
24 november, Technology HUB

Food Zuply, zelfbediening in een digitale omgeving – Hanot Vending

In deze infosessie neemt Hanot vending u mee in de wereld van onbemande winkelpunten en lichten ze toe wat hun Food Zuply concept zo multi-inzetbaar maakt. Van bestellingen afhalen tot lokale aankopen in onbemande foodshops. Hun lockers en slimme automaten worden aangestuurd door innovatieve touchscreens en beheerd via hun Cloud platform. Kom ontdekken welke voordelen

Lees meer »
food non food
20 november, Technology HUB

Verspillingsvrij met data en technologie – Orbisk

Bij Orbisk streven we ernaar om zoveel mogelijk positieve impact te maken. Wij dragen bij aan een duurzame wereld door een innovatieve technologische oplossing te bieden. Onze volledig automatische food waste-monitor stelt horecagelegenheden in staat om hun food waste tot 50% te reduceren, door gebruik te maken van beeldherkenningstechnologie (AI) en de verzamelde data. Dit

Lees meer »
food non food
20 november, Technology HUB

De NOW planningstool, een all-in oplossing om je horecazaak nog efficiënter te laten draaien – NOWJOBS

Zijn er in je bedrijf vaak meer dan 5 bijverdieners op hetzelfde moment aan de slag? Dan kan je gratis gebruik maken van de NOW Planningstool van NOWJOBS De NOW Planningstool is overzichtelijk en 24/7 beschikbaar. Dankzij de koppeling met onze app worden alle bijverdieners die je inplant automatisch voorzien van een contract. Zo heb je

Lees meer »
food non food
22 november, Technology HUB

De tinder voor werkgever en werkzoekende – INDII

My Local Job En waar kan je als bedrijf vacatures plaatsen, niet alleen voor langdurige opdrachten, maar ook voor zeer korte tewerkstelling, en dit voor alle statuten, vrij van verdere contractuele modaliteiten ? Met het accent op LOKAAL werk.   Met deze eenvoudige APP worden er zoveel mogelijk drempels weggenomen voor de werkzoekende.  Enkel swipen

Lees meer »
food non food
22 november, Technology HUB

Meten is weten: optimaliseer jouw horecazaak door middel van slimme data – Smartendr

Anno 2021 is data niet meer weg te slaan uit de horecasector. Corona heeft voor een waanzinnige versnelling & digitalisering gezorgd. Zaakvoerders werden échte horeca-ondernemers. Efficiënter werken – met oog voor kostenbesparing –  werd de norm. Daarom zetten steeds meer zaken in op slimme technologieën waarbij telkens één belangrijke component terugkomt: DATA. In deze praktische

Lees meer »
food non food
23 november, Technology HUB

Build your restaurant brand and loyal fanbase – Formitable

The restaurant industry is undergoing a revolution. Triggered by Covid, restaurants had to stay visible to their guests, and the only way to go was online. Running a restaurant has essentially become a marketing exercise. But how do you increase your online visibility and build an online brand? This is what Raymond Wilders (founder of Formitable)

Lees meer »
food non food
21 november, Technology HUB

Wat moet je doen om je restaurants efficiënt te schalen? – Apicbase

Groei is chaos. Hoe beter je er als horeca-ondernemer in slaagt om orde in de chaos te brengen, hoe efficiënter je kan schalen naar 2, 20 of 200 vestigingen. Carl Jacobs leidt je langs pijnlijke valkuilen en geeft inzicht in de best practices van Apicbase-klanten wereldwijd.   Spreker: Carl Jacobs (CEO en Co-Founder Apicbase)

Lees meer »
food non food
22 november, Technology HUB

Hoe kan je als horecazaak data verzamelen en wat kan je daarmee doen – Resengo

Klantdata, het zijn waarschijnlijk niet de gegevens waarmee je je als restaurateur het liefst bezighoudt. Toch is het een belangrijk onderdeel in de marketingmix en groei van je zaak. Bovendien kan je door het inzetten van klantdata voor een persoonlijkere service en communicatie zorgen, wat op zijn beurt weer een positieve invloed kan hebben op

Lees meer »
food non food
20 november, Technology HUB

Hoe kan je als horecazaak het no-showfenomeen aanpakken – Resengo

Heel wat horecazaken worden geconfronteerd met gasten die een tafel reserveren maar uiteindelijk niet komen opdagen. Dit fenomeen met de naam “no show” is sinds corona steeds meer in opmars. Tijdens deze talk informeert onze BU Director Stefan Potloot je over de acties die je kan ondernemen om no-shows tegen te gaan.

Lees meer »
food non food
23 november, Technology HUB

Stel de perfecte menukaart op – F-reddie

Je menukaart is een heel krachtige verkoopstool en kan je zonder veel moeite een pak meer omzet opbrengen. Alles begint bij het bepalen van je foodcost, maar wat dan? Wat is mijn ideale verkoopprijs? Hoe kan ik ervoor zorgen dat ik mijn omzet maximaliseer? Wat kan ik doen om mijn klantenbestand uit te breiden en

Lees meer »
food non food
21 november, Technology HUB

Make je zaak Future Ready – F-reddie

Het belang van de online etalage van je bedrijf wordt steeds groter. Ben jij nog helemaal mee? Heeft je website, webshop, social media en online marketing een boost nodig, maar zie je de bomen door het bos niet meer? In deze sessie krijg je een pak handige tips om jouw online indentiteit weer helemaal future

Lees meer »
food non food
23 november, Technology HUB

Maak het uw klanten nóg makkelijker – Lightspeed x Resengo

Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed Restaurant worden inkomende reservaties onmiddellijk aan uw flexibel en makkelijk aanpasbaar zaalplan toegevoegd. Wij laten ons POS-systeem voor onze klanten werken, en niet omgekeerd. De tijd van talloze telefoontjes aannemen

Lees meer »
food non food
22 november, Technology HUB

Maak het uw klanten nóg makkelijker – Lightspeed & Resengo

Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed Restaurant worden inkomende reservaties onmiddellijk aan uw flexibel en makkelijk aanpasbaar zaalplan toegevoegd. Wij laten ons POS-systeem voor onze klanten werken, en niet omgekeerd. De tijd van talloze telefoontjes aannemen

Lees meer »
food non food
21 november, Technology HUB

Elektronisch betalen in 2022: bereid je beter voor met Lightspeed Payments – Lightspeed

Elektronisch en contactloos betalen is niet langer de toekomst, maar het nieuwe normaal. Vanaf volgend jaar wordt het in België zelfs verplicht om minstens één elektronisch betaalmiddel aan te bieden in uw zaak. Om uw transitie te vereenvoudigen, lichten wij verschillende opties toe, leggen we uit hoe Lightspeed Payments u kan helpen en welke voordelen

Lees meer »
food non food
20 november, Technology HUB

Elektronisch betalen in 2022: bereid je beter voor met Lightspeed Payments – Lightspeed

Elektronisch en contactloos betalen is niet langer de toekomst, maar het nieuwe normaal. Vanaf volgend jaar wordt het in België zelfs verplicht om minstens één elektronisch betaalmiddel aan te bieden in uw zaak. Om uw transitie te vereenvoudigen, lichten wij verschillende opties toe, leggen we uit hoe Lightspeed Payments u kan helpen en welke voordelen

Lees meer »
Scroll naar top