
Dagstart Horeca Expo 2022
In de Dagstart delen we onze inzichten over e-commerce. In de aankomende jaargesprekken tussen fabrikanten en groothandels zal e-commerce een belangrijk onderwerp zijn. Groothandels realiseren
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.
In de Dagstart delen we onze inzichten over e-commerce. In de aankomende jaargesprekken tussen fabrikanten en groothandels zal e-commerce een belangrijk onderwerp zijn. Groothandels realiseren
Europa zet in op duurzaamheid, ook in de grootkeukens. Wat doet u al als grootkeukenverantwoordelijke? Misschien nog niet zoveel wegens te duur, te moeilijk, geen
De Foodservicemarkt van de Toekomst. Insights & Inspiration De Belgische foodservicemarkt is bezig aan een ongeziene comeback. Na de coronamiserie scheert de omzet in de
De prijsuitreiking van de elfde editie van de Brussels Beer Challenge. De Brussels Beer Challenge, de eerste professionele bierwedstrijd in België, werd in 2012 door
De Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs organiseert op zondag 20 november zijn 30ste Kapittel. Op deze editie lauwert de Orde verschillende persoonlijkheden en horecazaken voor
Starten in de horeca Laat je droom niet eindigen in een nachtmerrie door Filip Nicasi Droom je ervan om op korte of lange termijn een
Flanders’ FOOD en Horeca Vlaanderen slaan de handen in elkaar om de horeca-uitbater een leerrijk extraatje aan te bieden op Horeca Expo. Aansluitend worden al
Droom je ervan om op korte of lange termijn een eigen horecazaak te starten? Of heb je de stap reeds gezet, maar zit je nog
GROOTKEUKEN EN VENDING: EEN PERFECT KOPPEL? Al enkele jaren zijn automaten niet meer uit het straatbeeld weg te denken, maar ook in bedrijven en in
TikTok groeide het afgelopen jaar uit tot een volwaardig socialmediaplatform dat ook in België helemaal ingeburgerd raakte. Dat TikTok enkel gekke dansjes zijn voor Gen
De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken. Als je dit
FOODSERVICE RESTART! De Belgische foodservicemarkt ontwaakt uit de donkerste nachtmerrie van de afgelopen decennia. Ondernemers en bedrijven hebben weer zin om er vol tegenaan te
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Elke financieel
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Elke financieel
De prijsuitreiking van de tiende editie van de Brussels Beer Challenge. De Brussels Beer Challenge, de eerste professionele bierwedstrijd in België, werd in 2012 door
Altijd al beter willen worden in onderhandelen? Nu is het moment op deze skill bij te schaven! In deze sessie van ongeveer 40 minuten toont
Zoals je weet voert het FAVV elk jaar controles uit op de voedselveiligheid in de horecasector. Sinds januari 2018 heeft het FAVV de controles versterkt.
De Orde van de Oost-Vlaamse Meester-Distillateurs organiseert op zondag 21 november zijn 30ste Kapittel. Op deze editie lauwert de Orde verschillende persoonlijkheden en horecazaken voor
Succes in de horeca begint met gastvrijheid en service. Maar hoe verhoog je je omzet op een klantvriendelijke manier? Het is een vraag die bij
Een duidelijk zicht op de food- en beveragekosten is een must voor elke horecazaak. Gelukkig bestaan er digitale tools die je hiermee helpen. Elke financieel
© All rights - Made with ❤ by Easyfairs