
Masterclass AOP Duché D’Uzès x Truffels
De Rhône-streek is een uitgelezen gebied om winterse lekkernijen te proeven en te ontdekken. In deze uitzonderlijke masterclass wordt er zowel gefocust op de sensoriële ervaring
15 – 18 nov 2026 | Flanders Expo Gent
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

De Rhône-streek is een uitgelezen gebied om winterse lekkernijen te proeven en te ontdekken. In deze uitzonderlijke masterclass wordt er zowel gefocust op de sensoriële ervaring

Gerookte/gebrande hondshaai – gefermenteerde yacon – bierjus ~ Lien Vandeputte | restaurant Réliva Lien Vandeputte, lady chef en eigenaar van restaurant Réliva, kookt een persoonlijke

De Alto adige wijnen rijpen te midden van een spectaculair berglandschap. De wijnbouw strekt zich uit van de terrasvormige hellingen aan de voet van de

Europa zet in op duurzaamheid, ook in de grootkeukens. Wat doet u al als grootkeukenverantwoordelijke? Misschien nog niet zoveel wegens te duur, te moeilijk, geen

Twee Nederlandstaligen en drie Franstaligen kruisen op 23 november de pollepels en dingen er mee naar de Trophy Pierre Wynants 2022. Zij werden na lezing

Flanders’ FOOD en Horeca Vlaanderen slaan de handen in elkaar om de horeca-uitbater een leerrijk extraatje aan te bieden op Horeca Expo. Aansluitend worden al

Welke school levert de nieuwe Junior Gelato Chef? De winnaar wordt gekozen door een vakjury en de school van deze student wint een Freeze&Go ijsmachine!

Georganiseerd door Horeca Forma & WineWise Sprekers: Jurgen Nijs en Sybille Troubleyn

TikTok groeide het afgelopen jaar uit tot een volwaardig socialmediaplatform dat ook in België helemaal ingeburgerd raakte. Dat TikTok enkel gekke dansjes zijn voor Gen

De overschakeling naar een duurzame horeca wordt voor de horecaondernemer zonder twijfel de meest winstgevende uitdaging. Tenminste, als we het gestructureerd aanpakken. Als je dit

Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken

Ons kraantjes water is niet meer zoals 10 jaar geleden. Tijdens de lezing zal er “specialty tea” gezet worden, voorbeelden van fruit extractie en finaal

Als pas afgestudeerde Bio-Ingenieur ben ik begonnen met een startup dat draait rond het brouwen en commercialiseren van een alcoholarme aperitief op basis van kombucha,

Koffiebranden op maat van de klant. Als erkend ambachtsman gaan we samen met u op zoek naar de koffie die het best bij uw zaak

Het Junior National Culinary Team gaat op zoek naar jong culinair talent! Met dit team gaan we naar internationale kookwedstrijden om de Vlaamse gastronomie te

The restaurant industry is undergoing a revolution. Triggered by Covid, restaurants had to stay visible to their guests, and the only way to go was


Restaurant Colette van Thijs Vervloet staat in de GaultMillau Gids genoteerd met 16/20 en heeft een Michelinster op zak. Tijdens deze Masterclass maakt hij een

Gastronomie met een Filipijnse knipoog by Glen Ramaekers – Humphrey

Je menukaart is een heel krachtige verkoopstool en kan je zonder veel moeite een pak meer omzet opbrengen. Alles begint bij het bepalen van je

Een samenvatting van onze digitale services die wij onze klanten bieden. Spreker: Véronique Van Horick

Hoe ziet een feilloze horeca-ervaring eruit? In deze sessie laten we experts van onze partner Resengo aan het woord. Dankzij een naadloze integratie met Lightspeed

Organised by NorhtSeaChefs. Lieven Lootens is chef van ’t Aards Paradijs in Merendree. De gasten worden er op hoog gastronomisch niveau verwend met de creatieve

Nicolas Decloedt – Humus x Hortense (Gault&Millau 14,5/20) Het gaat hard voor Nicolas Decloedt. De Groentechef van het jaar kan nu ook zeggen dat het