Praktische informatie

Viskok van het Jaar

Ieder jaar daagt VLAM, samen met de vakjury, chefs uit om zo creatief mogelijk aan de slag te gaan met de “Vis van bij ons”. Hoofdingrediënt is dit jaar ZEEDUIVEL in combinatie met traditionele streekproducten en/of hoeveproducten.


De winnaar wordt toegevoegd aan het rijtje topchefs die de wedstrijd de voorbije jaren wonnen.
Recente winnaars waren onder andere Marco Santoni die deel uitmaakt van de keukenbrigade van restaurant Boury, Gilles Pauwels van traiteurszaak Visateljee, Baptiste Tieberghien van restaurant Lin’eau, Piet Vande Casteele van Duchateau Catering, Jan Audenaert van D’Oude Pastorie, Michael Vanderhaeghe van Hostellerie Saint Nicolas, Stijn de Vreese van restaurant Benoit & Bernard Dewitte, Sam Van Houcke van restaurant Onder de Toren, Rob Stevens van D’Oude Pastorie, Jonathan Olivier van De Jonkman, Ivan Menten van Lèche Plat en Dean Masschelein van Boury.