Horeca Forma presents Ran van Ongevalle: advanced cocktails & streetfood

Praktische informatie

Topbartender Ran Van Ongevalle startte zijn cocktailcarrière bij The Pharmacy. Enkele jaren, een wereldreis en talrijke internationale wedstrijden later, heeft hij z’n eigen ‘Bar Ran’ in hartje Brugge. En daar stopt het niet. Z’n jongste professionele telg is cocktail-streetfoodzaak Más Brugge die hij samen met partner Janah Van Cleven uitbaat. Van dit concept laat hij je proeven tijdens deze masterclass. Ran drukt zijn stempel op z’n fenomenale cocktails en N/A drinks door te werken met cordials; zure siropen o.b.v. vruchten of kruiden. Heel eenvoudig voor een verrassend lekker resultaat. Tijdens de masterclass demonstreert hij ook de techniek carbonisatie voor het samenstellen en verwateren van kant-en-klare zelfgemaakte limonades en koolzuurhoudende aperitieven. 

*Horeca Forma geeft voorrang aan horecawerkgevers en -werknemers in Paritair Comité 302, die actief zijn binnen Food & Beverage (zoals bartenders, kelners, zaalmedewerkers, keukenpersoneel) en werkgevers van een bar of brasserie/restaurant. Voorkennis van mixology is aanbevolen. 

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp
Email
Scroll naar top