Restaurant ou service de traiteur?
Rakedi

Restaurant of Catering?

You better pe prepared! FOD Financiën op controlepad !

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

Een mooie Rakedi case! Ook als je spijzen en/of dranken elders dan bij jou in de zaak serveert, dien je te voldoen een de wettelijke bepalingen rond de te hanteren btw tarieven en het inzetten van een kassa-systeem.
Best wat traiteurs contacteerden ons afgelopen weken omdat de inspectiediensten van FOD Financiën hen er op wezen dat traiteurs en cateraars ook buitenshuis een kassaregister dienden in te zetten.
Johan Thielemans is een begrafenisondernemer uit Steenokkerzeel en verzorgt zeer regelmatig aangepaste koffietafels op diverse locaties na de dienst van een dierbaar overleden familielid.
Johan: “Met Rakedi heb ik de juiste partner gevonden voor een pasklare oplossing waarbij ik de volle aandacht aan mijn klanten kan geven en wettelijk helemaal volgens het boekje werk”.
Johan zocht al een tijd naar een mobiele kassa oplossing dat gebaseerd was op een robuust kassasysteem en dat hebben we met een unTill opstelling voor hem uitgewerkt.
In de kantoren van Johan hebben we een kassaregister geplaatst, inclusief blackbox.
Als hij op verplaatsing is voor een koffietafel neemt hij een tablet mee, connecteert via internet met een aangepaste software met de kassa en werkt alsof zijn kassa ter plaatse zou staan.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top