Ranobo

Ranobo

Over ons

Hallo, wij zijn Ranobo, al meer dan 25 jaar specialist in noten, zaden, pitten, crackers en gedroogde vruchten: kleine ingrediënten maar groots qua smaak, versheid en creativiteit! Het zit in de kleine dingen.
Onze producten zijn de laatste jaren enorm in opmars zowel in de professionele als de thuis-keuken Ranobo is dan ook continu in beweging om de recepturen en smaken van onze producten op punt te zetten en nieuwe concepten te ontwikkelen. Naast klassiekers als walnoten, amandelen en cashewnoten, en natuurmengelingen als studentenhaver, vind je bij ons diverse pitten en zaden, de lekkerste en meest verrassende horecamengelingen, rijstcrackers en zoetigheden.
Wat brengen we op Horeca Expo 2021?
Het matchen van dranken met de juiste smaken en texturen is niet alleen voor ons een grote passie, het levert een directe meerwaarde voor elke horeca professional. Daarom kregen alle horeca mengelingen een grondige update: samenstelling, kruiding en smaken staan helemaal op punt. Bij Ranobo ontdek je steeds verrassende smaakcombinaties, zoals bv. de curry mix: uniek en onweerstaanbaar!
Verder stellen we je graag The Peanut Kit voor. Dit is een DIY box met één missie: het onterechte imago van de pinda als tweederangs knabbel uit de wereld helpen. Samen gaan we voor vakmanschap! Zonder poespas of tijdsverlies. Dankzij The Peanut Kit tover je in een handomdraai vers gebrande jumbo pinda’s op tafel, afgewerkt met een gebalanceerde kruidenmix. Ideaal als aanvulling van een tapas- of borrelplank, of als origineel borrelhapje bij een bruin of blond biertje.
Uiteraard staan we voor je klaar voor alle vragen over noten, pitten, zaden, snacking knabbels en gedroogde vruchten! Wens je inspiratie in het gebruik van bepaalde producten, of recepten en presentatiemogelijkheden? Had je graag stalen of wil je enkele producten degusteren? Kom zeker langs, we helpen je graag verder.

Products

Nieuws

Neem contact met ons op

Scroll naar top