Ranobo

Ranobo

Over ons

Hey, wij zijn Ranobo, al meer dan 28 jaar specialist in noten, zaden, pitten, crackers en gedroogde vruchten: kleine ingrediënten maar groots qua smaak, versheid en creativiteit! Het zit in de kleine dingen.
Onze producten zijn de laatste jaren enorm in opmars zowel in de professionele als de thuis-keuken Ranobo is dan ook continu in beweging om de recepturen en smaken van onze producten op punt te zetten en nieuwe concepten te ontwikkelen. Naast klassiekers als walnoten, amandelen en cashewnoten, en natuurmengelingen als studentenhaver, vind je bij ons diverse pitten en zaden, de lekkerste en meest verrassende horecamengelingen, rijstcrackers en zoetigheden.

Wat brengen we op Horeca Expo 2024?
Het matchen van dranken met de juiste smaken en texturen is niet alleen voor ons een grote passie, het levert een directe meerwaarde voor elke horeca professional. Daarom kregen alle horeca mengelingen een grondige update: samenstelling, kruiding en smaken staan helemaal op punt. Bij Ranobo ontdek je steeds verrassende smaakcombinaties, zoals bv. de curry mix: uniek en onweerstaanbaar!
Bovendien staat er ook een primeur op de planning. Tijdens Horeca Expo laten we je kennismaken met onze gloednieuwe portieverpakkingen.
Uiteraard staan we voor je klaar voor alle vragen over noten, pitten, zaden, snacking knabbels en gedroogde vruchten! Wens je inspiratie in het gebruik van bepaalde producten, of recepten en presentatiemogelijkheden? Had je graag stalen of wil je enkele producten degusteren? Kom zeker langs, we helpen je graag verder.

Nieuws

MiRaDi: Het notenproject

MiRaDi: Het notenproject

Hoe binnen elke productiestap het ‘afval’ van noten, pitten of gedroogde vruchten inzetten voor nieuwe toepassingen? Een project van 4 partners dat focust op het ontwikkelen van een zero-waste product(ie)ontwikkelingsproces.

Lees meer »

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top