NowJobs

NowJobs

Over ons

Vind snel en eenvoudig jobstudenten en flexi’s via NOWJOBS

Wat is NOWJOBS?

NOWJOBS is een digitaal uitzendplatform, gespecialiseerd in bijverdieners. Meer specifiek: studenten, flexi-jobbers enreguliere bijverdieners.

House of HR lanceerde in april 2017 NOWJOBS. Met de app spelen ze sterk in op de verdere digitalisering van de rekruteringsmarkt, de noden van iedereen die snel een centje willen bijverdienen en de behoeften van de horeca- , event- en retailsector die vaak snel tijdelijke personeelstekorten moeten opvangen.

Over NOWJOBS

Vele handen maken licht werk. NOWJOBS matcht je supermarkt met harde werkers en zorgt ervoor dat je in no time de ideale student, flexi of reguliere bijverdiener te pakken hebt. Zo bouw je snel, gemakkelijk en digitaal een flexibel team op voor je supermarkt. Jij plaatst de vacature online en kiest een bijverdiener. Wij regelen de rest.

Werk je al met bijverdieners? Ook dan komt NOWJOBS van pas. Je schrijft je huidig team van payrollers eenvoudig in via de app of het webportaal. Jij verstuurt het contractvoorstel, NOWJOBS doet de administratie. Ook wanneer één van je vaste bijverdieners last-minute uitvalt, biedt onze app snel en flexibel een oplossing: tot wel 30 minuten voor de shift kan je nog een vacature plaatsen en de geschikte persoon vinden.

Heb jij een supermarkt met heel wat werknemers en bijverdieners in dienst? Dan is een overzichtelijke planning een must! Goed nieuws: ook daar kan NOWJOBS bij helpen. Via het webportaal kan je gebruik maken van onze NOW Planningtool om alle shifts en medewerkers op één plek te bundelen. Dankzij de koppeling met onze app worden alle bijverdieners die je inplant automatisch voorzien van een contract. Zo heb je in één oogopslag een overzicht van jouw planning en weet je zeker dat alle contracten helemaal in orde zijn.

Zo werkt het:

1. Download de NOWJOBS-app
2. Registreer je zaak
3. Plaats een vacature (via de app of het webportaal)
4. Ontvang sollicitaties
5. Kies een bijverdiener
6. Verstuur een contractvoorstel

Kiezen voor NOWJOBS, da’s kiezen voor…

– Een uitgebreide database van 300.000 bijverdieners
– De app is 24/7 beschikbaar, het team 24/7 bereikbaar
– Geen administratie
– Gemiddeld 13 sollicitaties
– Flexibiliteit

Producten

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top