17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gent

Jade NV

Jade NV

Over ons

Jade nv is al meer dan 15 jaar de trouwe partner van meer dan 2000 klanten waaronder zowel restaurants als ook voedingsketens over gans België en Luxemburg.
We zijn thuis in elke professionele keuken en staan voor Expertise, Service en Betrouwbaarheid.

Bij ons kunt u terecht voor een totaalpakket: van culinair advies, installatie, programmatie, opleiding tot dienst na verkoop.

Herstellingen worden uitgevoerd binnen de 24 uur, 7 dagen op 7.
Jade nv is exclusieve dealer en servicepartner in België en Luxemburg van Merrychef, Convotherm, Inducs en X-oven. Deze merken blinken telkens uit in hun categorie en maken het ook mogelijk om de kwaliteit te leveren die je verdient.

Nieuws

Vacatures

Magazijnier/ technieker binnendienst

Als magazijnier ben je een belangrijke schakel in het bedrijf en zorg je ervoor dat het magazijn op orde staat en alle bestellingen klaar staan om geleverd te worden. Als er leveringen binnen komen, wordt alles nauwkeurig in de rekken geplaatst. Dit gebeurt manueel en/of aan de hand van een heftruck. Ook is het jouw taak om de stock bij te houden.
Naast het takenpakket van magazijnier, wordt er van jouw verwacht dat je herstellingen uitvoert aan de verschillende toestellen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Ervaren technieker voor horeca apparatuur

Ben je opzoek naar een job als service technieker in een snel groeiend bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou! Je werkt als technieker op verplaatsing om foutanalyses en herstellingen te doen van onze toestellen (elektrisch en gas), preventief onderhoud alsook installaties van nieuwe toestellen, daarbij horen ook aanpassingen van elektrische kabels etc.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top