17 – 20 nov 2024 | Flanders Expo Gand

Jade NV

Jade NV

Over ons

Jade nv est le partenaire fidèle de plus de 2000 clients depuis plus de 15 ans, y compris des restaurants et des chaînes alimentaires partout en Belgique et au Luxembourg.

Nous sommes à l’aise dans toutes les cuisines professionnelles et sommes synonymes d’expertise, de service et de fiabilité.

Vous pouvez venir chez nous pour un package complet: du conseil culinaire, installation, programmation, formation au service après-vente.

Les réparations sont effectuées dans les 24 heures, 7 jours sur 7.

Jade nv est le revendeur et partenaire de service exclusif en Belgique et au Luxembourg de Merrychef, Convotherm, Inducs et X-oven. Ces marques excellent toujours dans leur catégorie et permettent également de vous offrir la qualité que vous méritez.

Nieuws

Vacatures

Magazijnier/ technieker binnendienst

Als magazijnier ben je een belangrijke schakel in het bedrijf en zorg je ervoor dat het magazijn op orde staat en alle bestellingen klaar staan om geleverd te worden. Als er leveringen binnen komen, wordt alles nauwkeurig in de rekken geplaatst. Dit gebeurt manueel en/of aan de hand van een heftruck. Ook is het jouw taak om de stock bij te houden.
Naast het takenpakket van magazijnier, wordt er van jouw verwacht dat je herstellingen uitvoert aan de verschillende toestellen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Ervaren technieker voor horeca apparatuur

Ben je opzoek naar een job als service technieker in een snel groeiend bedrijf? Dan is deze vacature iets voor jou! Je werkt als technieker op verplaatsing om foutanalyses en herstellingen te doen van onze toestellen (elektrisch en gas), preventief onderhoud alsook installaties van nieuwe toestellen, daarbij horen ook aanpassingen van elektrische kabels etc.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Retour haut de page