RWM
RWM

Horeca Totaal

Over ons

INSPIRATIEBRON EN TOTAALLEVERANCIER VOOR HORECA EN GROOTKEUKEN MET DAGVERSE KWALITEITSPRODUCTEN

WIE IS HORECA TOTAAL?
Horeca Totaal is een betrouwbare totaalleverancier voor horeca en grootkeukens. Van brasseries en restaurants tot snackbars en cateraars. Dit wordt gerealiseerd door in te zetten op een zeer uitgebreid en lokaal assortiment samen met een uitmuntende service.
Naast alle grote merken kan u ook minder bekende producten vinden. Horeca Totaal is ook fier op goederen van eigen bodem en legt daarom een focus op Belgische en lokale producten.

HET ASSORTIMENT: ONZE GROTE KRACHT
Een belangrijke sterkte van Horeca Totaal is de grootte en diepgang van het assortiment binnen alle productcategorieën. Al sinds jaar en dag is Horeca Totaal een vaste partner voor iedereen die houdt van lekker eten en drinken. Dit toont zich zowel in nationale als internationale merken, producten uit de nieuwste foodtrends en veel exclusieve merken die nergens anders te vinden zijn dan bij Horeca Totaal. Alles wat u nodig heeft om een horecazaak op te richten en uit te baten onder één dak.

Vacatures

Vacatures Horeca Totaal

Wij bij Horeca Totaal streven ernaar om een inspiratiebron en totaalleverancier te zijn voor horeca en grootkeukens met dagverse kwaliteitsproducten.

Met winkels in Brugge, Oostende en Antwerpen beleveren we dagelijks honderden klanten met onze kwalitatieve producten. Onze 280+ medewerkers doen er alles om de meest kwalitatieve producten en service te leveren.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top