Greenyard Frozen Belgium NV

Greenyard Frozen Belgium NV

Over ons

Greenyard Frozen is een wereldwijde marktleider in diepgevroren voedingsmiddelen. We verwerken vers geoogste groenten en fruit tot producten die eenvoudig bewaard en bereid kunnen worden. Onze producten spelen in op de behoeften van de hedendaagse consumenten die willen genieten van gezond en smaakvol eten met een minimale bereidingstijd. We bieden onze klanten – waaronder retailers, foodservicebedrijven en de voedingsindustrie – een uitgebreid assortiment van innovatieve en kwaliteitsvolle producten, een uitstekende service en een geavanceerde logistiek.
Verse diepvriesgroenten en -fruit, kant-en-klare producten (soepen, smoothies, sauzen, purees) en kant-en-klare maaltijden voor consumenten.
Verse diepvriesgroenten- en -fruitproducten voor gebruik in de horecasector, zoals restaurants, ziekenhuizen en bedrijfskantines.
Ingrediënten voor de voedingsindustrie.

Nieuws

Vacatures

Environmental & Sustainability Coödinator

Environmental & Sustainability Coödinator

Als sustainability ambassador het corporate sustainability beleid uitdragen en implementeren in het bedrijf en opvolgen van progressie van kpi’s en rapportering;
Milieuaangiftes, afvalbeheer, opmaak van energieplannen, opvolging van energie- & watercijfers;
Procesopvolging van de waterzuivering;
Opvolgen bestaande milieudossiers;
Uitvoeren metingen, uitvoeren van milieu gerelateerde interne en externe audits;
Uitwerken milieubeleid en EHS managementsysteem;
Onderhouden bestaand kwaliteitssysteem (FCA) en proactief verbeteren;
Verbeterprojecten in verband met water, energie en alle relevante milieu-aspecten;
Opvolgen wettelijke bepalingen milieu

Zie jobaanbieding »
Quality Assurance Officer – Tijdelijke functie

Quality Assurance Officer – Tijdelijke functie

Je bent het eerste aanspreekpunt rond kwaliteit voor en een belangrijke schakel in de service aan de aan jou toegewezen klanten in de BENELUX, waarbij “customer intimacy” centraal staat.
Je bent verantwoordelijk voor:
de afhandeling van klantenklachten voor de BENELUX regio.
de beoordeling van klantenspecificaties, bijhorende vragenlijsten, ontwerpen van nieuwe verpakking.
Stockbeheer in SAP
Je maakt deel uit van het food safety culture team.
Je maakt deel uit van het QA team en rapporteert aan de QA-Manager Vegetables.

Zie jobaanbieding »
Assistent productiemanager

Assistent productiemanager

Bij Greenyard Frozen, op de site in Westrozebeke, help je als rechterhand van de productiemanager de productieafdeling zo efficiënt mogelijk door de verschillende seizoenen heen te loodsen, daarbij wordt een team bestaande uit een 70-tal, met voorkeur vaste, medewerkers in 5 shifts aangestuurd.
Daarnaast sta je samen met de productiemanager en het ganse productieteam in voor het continu verbeteren in de afdeling door dagelijks kleine verbeteringen aan te brengen aan de processen en die ook op de juiste manier te borgen, door het invoeren en bewaken van KPI’s, aan verbeter- en investeringsprojecten mee te werken en continu te werken op veiligheid en orde & netheid.
Je komt terecht in een dynamisch team in een lokale vestiging met familiale sfeer van één van dé wereldspelers in groenten en fruit, Greenyard (Fresh, Prepared en Frozen).

Zie jobaanbieding »

Neem contact met ons op

Scroll naar top