Fine Dining & Living

Over ons

Fine Dining & Living brengt fijne, eigentijdse en doordachte servies-, woon- en decoratiemerken samen. Elk van deze merken biedt mooie producten aan die gebaseerd zijn op innovatie en creativiteit, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Ons verhaal begon meer dan 60 jaar geleden als een traditionele groothandel genaamd Aerts NV, die bekende merken zoals Salt&Pepper en Yong in Centraal-Europa verdeelde. In 2017 besloten we om onze strategie te veranderen van traditionele groothandelsactiviteiten naar een Europees multi-merkenbedrijf met een waaier aan exclusieve eigen merken. Al onze merken richten zich op het ontwikkelen en aanbieden van producten met een toegevoegde waarde voor hun gebruikers en dit voor zowel de retail- als de horecamarkt. Dit nieuwe proces startte 4 jaar geleden succesvol met de lancering van het merk “Fine2Dine” in de horeca en de vernieuwing van “Salt&Pepper” in de retailmarkt. De vernieuwde visie werd met succes geïmplementeerd door onze medewerkers, die zich konden identificeren met deze nieuwe bedrijfsvisie.

Door onze naam te veranderen in “Fine Dining & Living” creëerden we een bedrijfsnaam die echt weerspiegelt wie en wat we willen zijn – een multi-merkenbedrijf dat zich richt op de “dining” en “living” ervaring en deze zo “fine” mogelijk maakt. Fine Dining & Living moedigt ons team aan om ons productportfolio te blijven diversifiëren. We willen onze klanten inspiratie en oplossingen bieden voor de inrichting van hun hele huis, hotel, restaurant,… zodat ze er dag na dag nóg meer van kunnen genieten. De mix van merken en producten stimuleert de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke lifestyle concept te creëren.

Nieuws

Vacatures

Neem contact met ons op

Scroll naar top