Fine dining & living

Fine dining & living

Over ons

Fine Dining & Living brengt fijne, eigentijdse en doordachte servies-, woon- en decoratiemerken samen. Elk van deze merken biedt mooie producten aan die gebaseerd zijn op innovatie en creativiteit, zonder daarbij het gebruiksgemak uit het oog te verliezen.

Ons verhaal begon meer dan 60 jaar geleden als een traditionele groothandel genaamd Aerts NV, die bekende merken zoals Salt&Pepper en Yong in Centraal-Europa verdeelde. In 2017 besloten we om onze strategie te veranderen van traditionele groothandelsactiviteiten naar een Europees multi-merkenbedrijf met een waaier aan exclusieve eigen merken. Al onze merken richten zich op het ontwikkelen en aanbieden van producten met een toegevoegde waarde voor hun gebruikers en dit voor zowel de retail- als de horecamarkt. Dit nieuwe proces startte 4 jaar geleden succesvol met de lancering van het merk “Fine2Dine” in de horeca en de vernieuwing van “Salt&Pepper” in de retailmarkt. De vernieuwde visie werd met succes geïmplementeerd door onze medewerkers, die zich konden identificeren met deze nieuwe bedrijfsvisie.

Door onze naam te veranderen in “Fine Dining & Living” creëerden we een bedrijfsnaam die echt weerspiegelt wie en wat we willen zijn – een multi-merkenbedrijf dat zich richt op de “dining” en “living” ervaring en deze zo “fine” mogelijk maakt. Fine Dining & Living moedigt ons team aan om ons productportfolio te blijven diversifiëren. We willen onze klanten inspiratie en oplossingen bieden voor de inrichting van hun hele huis, hotel, restaurant,… zodat ze er dag na dag nóg meer van kunnen genieten. De mix van merken en producten stimuleert de mogelijkheid om uw eigen persoonlijke lifestyle concept te creëren.

Nieuws

Vacatures

Customer service medewerker

Werk je graag in de trendgedreven ‘tableware’ sector met merken als Salt&Pepper, ONA, CHIC, F2D, …. en hou je van commerciële contacten? Dan is deze functie op jouw lijf geschreven. Als Customer Service Medewerker ondersteun je onze vertegenwoordigers en klanten op vlak van vragen, offertes, opvolging en orderadministratie.

Je wordt omschreven als een klantgerichte, nauwkeurige en organisatorische persoon. Met jouw

enthousiasme en teamspirit, ben je in staat om in team te werken en jouw job ter harte te nemen. Je bent vlot in talen, zowel Nederlands, Frans en Engels. Spreek je ook een woordje Duits, dan is dit zeker een pluspunt. Bekijk ons uitgebreide en trendy productengamma op de website: https://www.finediningandliving.eu/nl/

Vacatureadvertenties bekijken »

Commercieel administratief bediende

Ben je een administratieve duizendpoot, die datakwaliteit hoog in het vaandel draagt? Ben je vlot in jouw communicatie met klanten en collega’s? Dan is deze functie jouw op het lijf geschreven! Als Commercieel administratief bediende ben je verantwoordelijk voor het aanmaken en updaten van klanteninformatie, en volg je de openstaande facturen nauwgezet op. Deze uitdagende functie zal je uitoefenen in de trendgedreven ‘tableware’ sector, met merken als Salt&Pepper, S|P Collection, F2D, CHIC, ONA, Wood&Food, BonBistro,…

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top