Samenwerking tussen Fine Dining & Living NV en MIKASA Hospitality: Verbetering van de Amerikaanse markt door innovatie en inspiratie
Fine dining & living

Samenwerking tussen Fine Dining & Living NV en MIKASA Hospitality: Verbetering van de Amerikaanse markt door innovatie en inspiratie

Met FD&L's gerenommeerde merken F2D, CHIC en WOOD&FOOD is dit partnerschap erop gericht om innovatieve en inspirerende producten aan te bieden, die toegevoegde waarde bieden aan klanten in de Verenigde Staten.

Delen:

Facebook
Twitter
LinkedIn
WhatsApp

MIKASA Hospitality is vastbesloten om een toonaangevende speler in de horeca te worden. Met een robuust nationaal verkoopnetwerk en een toewijding om te investeren in hun structuur, personeel en productassortiment, is MIKASA Hospitality goed gepositioneerd om hun ambities waar te maken. Door samen te werken met Fine Dining & Living willen ze hun productassortiment verder uitbreiden en een allesomvattende oplossing bieden voor hun klanten.

De samenwerking tussen Fine Dining & Living en MIKASA Hospitality is een opwindende kans om de Amerikaanse hospitality markt te voorzien van een extra vleugje levendigheid en creativiteit. De merken van Fine Dining & Living, bekend om hun innovatie en inspirerend design, sluiten perfect aan bij de visie van MIKASA Hospitality om uitzonderlijke producten aan te bieden aan hun klanten. Door het samenbrengen van hun expertise, middelen en passie voor uitmuntendheid, zal de samenwerking de normen van de Amerikaanse horeca verhogen.

Terwijl MIKASA Hospitality haar positie in de markt versterkt, betekent hun samenwerking met Fine Dining & Living hun toewijding aan het leveren van ongeëvenaarde waarde aan hun klanten. Door het omarmen van innovatie en inspiratie door de integratie van F2D’s merken, zal MIKASA Hospitality nieuwe maatstaven in de industrie zetten en zich vestigen als een vooraanstaande leverancier van geavanceerde oplossingen voor de Amerikaanse hospitality markt.

Kortom, de samenwerking tussen Fine Dining & Living NV en MIKASA Hospitality markeert een spannend hoofdstuk in de Amerikaanse horeca. Met een gezamenlijk streven naar uitmuntendheid en een passie voor innovatie zal dit partnerschap niet alleen het aanbod voor klanten verrijken, maar ook de algemene groei en ontwikkeling van de sector stimuleren.

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top