Brouwerij Lindemans

Brouwerij Lindemans

Over ons

Brouwerij Lindemans brouwt met passie het oudste, meest complexe en unieke bier ter wereld: de lambiek. Dat doet ze inmiddels al bijna 200 jaar in hoeve ‘Hof ter Kwade Wegen’. Deze oorspronkelijke hoeve in Vlezenbeek, een dorpje in het idyllische Pajottenland en de Zennevallei vlakbij Brussel, is intussen uitgegroeid tot een volwaardige lambiekbrouwerij. De lucht is er doordrongen van unieke wilde gisten en bacteriën. Die zijn nodig om de lambiek te brouwen volgens de uitzonderlijke methode van spontane ingisting, ook wel natuurlijke ingisting genoemd. De ambacht en kennis is doorgegeven van generatie op generatie. Zo blijft de familie Lindemans trouw aan de oudste brouwmethode ter wereld. De brouwerij, vandaag met neven Dirk en Geert Lindemans aan de roerstok, vertelt met véél (spontane) goesting de 1001 lambiekverhalen van Lindemans. Dus blijf niet op uw dorst en ontdek de meest mysterieuze verhalen, sappige anekdotes …. Uw Lindemans smaakt des te beter!

Nieuws

Vacatures

Employé de laboratoire et qualité

Medewerker labo en kwaliteit

Heb je een passie voor bier en is labo en kwaliteit voor jou een perfecte blend? We zoeken jou om ons tof team in Ruisbroek (Sint-Pieters-Leeuw) te versterken! Jouw voornaamste verantwoordelijkheid is de opvolging van het brouw- en gistingsproces. Daarnaast werk je mee aan de ontwikkeling van nieuwe bieren en aan de opvolging en uitbouw van het kwaliteitssysteem.

Vacatureadvertenties bekijken »
Orderpicker

Orderpicker

We zoeken jou om ons tof team te Vlezenbeek te versterken! Als orderpicker is jouw voornaamste verantwoordelijkheid er voor te zorgen dat de goederen efficiënt, correct en veilig verzameld, geladen en gelost worden.

Vacatureadvertenties bekijken »
Opérateur d’embouteillage

Operator bottelarij

Als Operator bottelarij is jouw voornaamste verantwoordelijkheid er mee voor te zorgen dat de
bierflessen op een juiste manier gevuld en afgewerkt worden. Je staat hierbij zowel in voor de
kwaliteit van het eindproduct als voor een nette en veilige werkomgeving. Je versterkt ons groeiende team te 1602 Vlezenbeek

Vacatureadvertenties bekijken »
Medewerker productie en kwaliteit

Medewerker productie en kwaliteit

Heb je een passie voor bier en brouwen en is productie en kwaliteit voor jou de perfecte blend? We zoeken jou om ons tof team te Vlezenbeek te versterken!
Wij zoeken een medewerker productie en kwaliteit om ons team te Vlezenbeek te versterken. Je draagt dagdagelijks bij om de kwaliteit te onderhouden binnen de productie. Je werkt mee aan de implementatie van het FSSC22000 kwaliteitssysteem door het opstellen en opvolgen van werkinstructies en geeft hierbij de nodige opleiding. Je voert regelmatig interne (kwaliteits)controles uit en onderneemt indien nodig verdere stappen.

Vacatureadvertenties bekijken »

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top