Beldos NV

Beldos NV

Over ons

Beldos is een toonaangevende ontwerper & fabrikant van veelzijdige doseermachines, vulmachines en transferpompen voor bakkerijen & voedselproducenten over de hele wereld. Beldos vulmachines zullen uw spuitzak, lepel of maatbeker vervangen en zullen de meest betrouwbare, eenvoudig te gebruiken en intelligente apparatuur in uw productie worden!

Door de Beldos doseermachines te gebruiken, bespaart u dure ingrediënten, arbeidskrachten en vooral tijd. We kunnen een oplossing bieden voor alle bedrijfsgroottes – van kleine ambachtelijke tot grote industriële operaties.

Als u een compacte, betaalbare doseermachine nodig hebt of een flexibele, op maat gemaakte oplossing voor bakkerijen, catering of foodservice – dan bent u bij ons aan het juiste adres!

Beldos machines worden de apparatuur die u niet kunt missen voor het doseren van cakebeslag, muffins, fruitvulling, room, mousse, schuimgebak, ijs, yoghurt, soep, saus, aardappelpuree, gehakt, salade, enz.

Stukjes tot Ø 2,5 cm zoals rozijnen, stukjes fruit, stukjes chocolade, enz. zijn perfect mogelijk.
De Beldos vulmachines kunnen niet alleen gebruikt worden voor koude producten zoals ijs, maar ook voor warme producten zoals soep.

Profiteer van onze expertise en kom alles te weten over onze industriële doseermachines, transferpompen en taartapparatuur.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top