2 Brothers Premium Gin
2 Brothers Premium Gin

2 Brothers Premium Gin

Over ons

Twee broers uit het Belgische Dendermonde zijn de drijvende kracht achter 2 Brothers® Premium Gins. De weg naar de creatie van de ambachtelijke gins was geen sinecure. Ondanks hun hechte band hadden de broers duidelijk verschillende smaken. Een harmonieus compromis resulteerde echter in twee gewaagde en onconventionele, traditioneel bereide gins die uw smaakpapillen verwennen met pure verrukking. De Citrus-editie brengt jeneverbes in evenwicht met frisse citroenmelisse, gentiaan en koriander. De bekroonde (zilver op de World Gin Awards van 2024 in de categorie Signature Botanical) Malt-editie heeft een unieke basis van rogge, gerst en spelt voor een volle smaak, perfect puur of met tonic.

In onze ambachtelijke distilleerderij creëren we meticuleus gin met een diep respect voor de beste ingrediënten van de natuur. Onze reis begint met zorgvuldig geselecteerde granen, die door middel van eeuwenoude tradities worden omgevormd tot een pure, ongerepte drank. Dat vormt de basis voor onze uitzonderlijke creaties. Met nauwkeurige zorg mengen we de beste botanicals, elk gekozen omwille van hun unieke karakter en vermogen om de alcohol naar een hoger niveau te tillen. Die zorgvuldig samengestelde botanicals ondergaan een nauwkeurig maceratieproces, waarbij hun essentie gedurende minstens 48 uur voorzichtig in de drank wordt gebracht. Zodra de botanicals hun aroma volledig hebben doorgegeven, ondergaat de drank een laatste distillatie, waarbij de harmonieuze blend nauwkeurig wordt verfijnd. Doe laatste stap zorgt ervoor dat de complexiteit en diepgang van de smaak van de drank volledig tot hun recht komen.

Het resultaat is gin dat de essentie van de rijkdom van de natuur belichaamt, een bewijs van onze toewijding aan vakmanschap en respect voor het land. Elke slok is een uitnodiging om op een sensorische reis te gaan, waarbij u geniet van onze onaflatende passie. Onze gins worden in kleine batches gemaakt. Elke fles krijgt een batchnummer en flesnummer.

Nieuws

Vacatures

Contactinformatie

Stuur ons een bericht

Scroll naar top