
De introductie van the European Speciality Tea Association Chapter Benelux – ESTA
Wat is Esta Benelux De leden komen uit alle hoeken en windstreken van de wereld, uit zo’n 28 verschillende landen, daarmee is the European Speciality
15 – 18 nov 2026 | Flanders Expo Gent
Horeca Expo presenteert gedurende deze topvijfdaagse een uitgebreid programma van wedstrijden, seminaries en events. Geïnteresseerd in een bepaald onderwerp of een specifieke datum, maak dan hieronder de gewenste filter om de details te bekijken.
De Coffee & Tea Academy in Hal 2 informeert en inspireert met themagebonden workshops en uiteenzettingen door heel wat koffie- en thee-experten.
Tijdens deze top vijfdaagse van de horecasector, is er een uitgebreid aanbod aan specifieke seminaries en events verspreid over de beurs.
Horeca Expo is al jaren het platform voor een aantal belangrijke culinaire wedstrijden en demo’s. De Competition & Demonstration Kitchen bevindt zich aan de ingang van hal 8 en is de volledige periode voor alle publiek toegankelijk.
Chef’s Place | Wine & Spirits is dé ontmoetingsplaats voor topchefs en sommeliers. Dit exclusieve gedeelte is enkel toegankelijk op uitnodiging door de organisatie.
Het is ook de gelegenheid om een Masterclass door topchefs voor topchefs te volgen. Of een Masterclass Wine & Spirits i.s.m. WineWise.

Wat is Esta Benelux De leden komen uit alle hoeken en windstreken van de wereld, uit zo’n 28 verschillende landen, daarmee is the European Speciality

Spreker: Jannes Deduytschaever

Latte art met chai, wie had dat ooit gedacht? Chalo barista Carlos laat je de funky wereld van chai latte ontdekken door de veelzijdigheid van

Was het die eerste slok van een sojaccino in één van je favoriete koffiebars die je smaakpapillen plantaardig deed tintelen? Of misschien is het omdat

Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken

Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken

Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken

Koude en warme dranken op basis van koffie & thee Dhr.Steven Plumridge komt vanuit Bristol een inspirerende masterclass geven wat allemaal mogelijk is. We denken

Het dessert is een belangrijke afsluiter van de maaltijd, waar vaak te weinig aandacht aan wordt gegeven. Met deze demo willen we u prikkelen om

Ons kraantjes water is niet meer zoals 10 jaar geleden. Tijdens de lezing zal er “specialty tea” gezet worden, voorbeelden van fruit extractie en finaal

Homemade Ice Tea – simpele bereiding, optimale marge IJskoffie en Frappé varianten voor een uniek zomermenu De nieuwste trends in Freakshakes Presentatie door Kevin

Als pas afgestudeerde Bio-Ingenieur ben ik begonnen met een startup dat draait rond het brouwen en commercialiseren van een alcoholarme aperitief op basis van kombucha,

Koffiebranden op maat van de klant. Als erkend ambachtsman gaan we samen met u op zoek naar de koffie die het best bij uw zaak

What is the future of coffee? Hoe ziet je toekomstige cappuccino er uit? Hoe proeft het kopje filterkoffie van de toekomst? Welke zijn de nieuwste

Kwaliteit & service en trends & impact: hoe deze efficiënt te implementeren en optimaliseren in uw zaak. Koffie, cacao, zuivel en zuivel alternatieven – impact

Thee en dessert voelt natuurlijk aan als een perfecte combo. Doe je dit met de juiste kennis van zaken, dan sublimeert thee ook de talrijke

Thee kan net zoals wijn perfect gepaird worden met culinaire gerechten. Meer nog, het zal een harmonie vormen en de smaken verbeteren, waar wijn wel